Únikovka s detektivní tématikou – Labyrint z dílny BrainFAQ

Není to tak dlouho, co jsem vám tady psala o dvou skvělých únikových hrách, které si v Brně můžete zahrát – obě jsou z dílny BrainFAQ, každá má jiné téma, jinou zápletku a řešení… Ovšem, BrainFAQ nabízí ještě jednu zajímavou hru, jmenuje se „Labyrint“, tu jsem si zahrála nedávno a je opravdu hodně propletená, tajemná, s dávkou adrenalinu. Jdete v ní po stopách sériového vraha, stanete se členy detektivního týmu a máte plné ruce práce přijít na to, kdo bude další obětí! Jsou vám taková témata – třeba ve filmech – blízká? Pak je právě tato únikovka pro vás tou pravou! Víc v mém dnešním článku. ;)

Jak už jsem vám psala, únikové hry, to je opravdu výborná a nevšední zábava, kterou si můžete užít s partou kamarádů, nebo s rodinou. Já jsem právě únikovým hrám přímo propadla, moc mě to baví a nejen mě, ale i mé dva syny.

Máme už svou „partu“, se kterou na únikovky pravidelně chodíme – a že už jsme jich v Brně vyzkoušeli hodně. Musím ale říct, že ty NEJ byly právě ty, které nabízí BrainFAQ – všechny jejich tři únikové hry si můžete zahrát přímo v centru Brna, na Orlí 27.

Dvě hry jsem vám tu už představila, a to hru Dědictví, kdy je cílem hry najít ztracenou závěť dědečka Cyrila (více ZDE) a pak také kru Kukaččí hnízdo, ta je z prostředí psychiatrické léčebny, odkud musíte utéct (více ZDE).

Třetí hrou, kterou BrainFAQ nabízí, je Labyrint – tato hra má detektivní zápletku a je opravdu hodně propracovaná. Musím říct, že úkoly, co musíte řešit, jsou v každé ze tří her naprosto jiné, což jsem ocenila. Pokaždé je to zkrátka něco jiného.

Ve hře Labyrint se stanete součástí detektivního týmu, jsou vám přímo přidělené role a vy se vydáváte po stopách sériového vraha, který si své oběti vybírá podle toho, že už jednou „přežily vlastní smrt“. Oběti pak vrah umisťuje v kostelích v podivných polohách.

Cílem této hry ovšem není dopadnout vraha, ale zjistit, kdo bude jeho další obětí a tu oběť varovat.

Skvělé na této hře také je, že vás čeká opravdu hodně místnostní, do kterých se postupně dostáváte, objevujete nové důkazy a třeba i mrtvolu. ;) Ovšem – není to nic děsivého – my hru hráli i s dětmi ve věku 6 a 9 let a moc se jim to líbilo. :)

Znalce únikových her také potěší to, že v této hře je pouze jeden zámek s číselným kódem – úkoly jsou naprosto jiného charakteru. ;)

Zkrátka, tato únikovka absolutně neměla chybu a vřele ji doporučuji zkusit, je to zážitek! ;)

Rezerovat jakoukoliv hru v BrainFAQ můžete jednodušše přímo na webu – ZDE.

ODKAZ: BRAINFAQ / web

ODKAZ: BRAINFAQ / facebook

ODKAZ: BRAINFAQ / instagram