Inspirace a tip pro vaše čtyřnohé miláčky!

Po delší době opět jeden tip pro vaše čtyřnohé kámoše! Určitě víte, pokud můj blog sledujete pravidelně, že mám už 14 let dva pejsky, naháčky Adama a Alfa. Už to jsou dědoušci, jeden neslyší, druhý nevidí (věřte, pro domácí koordinaci celkem náročná kombinace :), ale jsou to jako moje děti. I proto si je hýčkám, jak to jen jde! A pořídila jsem ji teď naprosto super psí postýlky, z brněnské firmy Pelíškovo.cz. Tak pokud přemýšlíte, jak svým psím (nebo i kočičím) miláčkům udělat radost – mrkněte na mou dnešní recenzi. ;)

Pejsci v mém životě vždy hráli velice důležitou roli. Jsem srdcem ten pravý „pejskař“, od malička jsem měla pejska a nejinak tomu bylo i v dospělosti, kdy jsme si pořídili své první, vlastní pejsky, dva naháče, Adama a Alfa. Jsou skvělí, jak jinak, teď už teda oba trpí svou stařeckou demencí :), jak jsem napsala, Alfo nevidí a Adam je hluchý, takže je to trochu náročnější, ale víte jak, patří to k životu a hlavně k jejich stáří.

I proto, že si uvědomuji, že tady už mí psí kluci dlouho nemusí být, se snažím dělat jim jejich život co nejlepší. Trávím s nimi hodně času, vařím jim (celý život) psí dobroty a samozřejmě, oba pejsci spí i se mnou v posteli. Je mi jasné, že na toto se názory různí, pro někoho je to nepřípustné, pro jiné normální… Já to mám tak, že moji psi se mnou v posteli být prostě můžou.

I z toho důvodu, že vím, jak moji pejsci právě postele milují, mě zaujala nabídka firmy Pelíškovo.cz – jedná se o brněnskou značku, která přišla s nápadem vyrábět speciální „psí postýlky“ – coby pelíšky.

Tyto pelíšky, které opravdu vypadají jako postýlka, mají pejskům ty lidské postele třeba i trochu nahradit. Jsou opravdu nádherné, takže se navíc stanou i krásným doplňkem vašeho interiéru. A co si budeme povídat, i hezký psí pelíšek se může stát designovou součástí vašeho domova.

Já svým pejskům pořídila dva pelíšky stejné, v hnědé barvě a s červenou poduškou, tak, aby mi ladily právě ke mně domů, do obývacího pokoje.

Tyto psí postýlky se vyrábí z kvalitní březové překližky, která pochází z českých a slovenských lesů. Postýlky se vyrábí ručně a s láskou, což je ve výsledném efektu skutečně poznat. :)

Zatím jsou postýlky v jedné velikosti, jsou tedy primárně určené pro menší plemena pejsků, ale věřte, že jimi nepohrdnou třeba i kočičky. ;) Do budoucna firma plánuje vyrábět také postýlky větší.

Na výběr máte celkem ze čtyř barevných variant postýlek – mají je v tmavohnědé barvě (ty mám i já), dále v dekoru dřeva, v růžové a bílé barvě. Ovšem, na objednání mohou vyrobit psí postýlku i v jiné barvě. ;)

Vybrat si pak můžete také podušku do postýlky, z celé řady barevných variant. A navíc ke každé postýlce dostanete zdarma hračku ve tvaru kostičky.

Podušky jsou měkoučké a také se dají prát, což je pro pejsky samozřejmě docela důležité, však známe. ;)

Takže – pokud sháníte originální a designový pelíšek, který udělá vašemu psímu kamarádovi radost a vám se navíc bude líbit, mrkněte na tyto! ;) Moji pejsci jsou ze svých nových pelíšku přímo nadšeni. ;)

ODKAZ: PELÍŠKOVO.CZ / web, eshop
ODKAZ: PELÍŠKOVO.CZ / facebook