Novinka – pfb CONCEPT STORE má vlastní eshop!

Dnešní článek bude opět na moje oblíbené téma – bude o módě! Mám pro vás pestrou inspiraci z brněnského pfb CONCEPT STORE, který najdete v centru na Panské 12. A pozor – tento obchod nedávno představil zajímavou novinku, a to svůj vlastní eshop, kde si můžete vše v pohodlí domova vybrat, prohlédnout a objednat. ;) Co tento obchod i eshop nabízí? Čtěte dál! ;) A POZOR – mám pro vás speciální slevový kód „coolblogbrno15“ – s tímto kódem máte 15% slevu jak při zadání v eshopu, tak pokud jej řeknete v kamenné prodejně (zde kód platí do konce srpna). ;)

O pfb CONCEPT STORE vám tu píšu poměrně často, protože – i dle mého názoru, má tento brněnský obchod rozhodně co nabídnout. Zvlášť, pokud si potrpíte na zajímavé a zvučné značky, tak jste tady rozhodně na správném místě. Mají toho tady opravdu spoustu!

pfb CONCEPT STORE je multibrandový obchod – to znamená, že tady najdete více značek hezky na jednom místě. A nabídka je pestrá, a to jak pro nás, dámy, tak i pro pány.

Konkrétně, co se zajímavých brandů týká, tu koupíte krásnou módu, doplňky, kabelky, boty, spodní prádlo od značek Calvin Klein, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, Ted Baker, Geox, Chiara Ferragni, Marc Jacobs... a to zdaleka není vše. ;)

Zkrátka, pfb CONCEPT STORE nabízí nádhernou značkovou módu – a musím říct, že se tu rozhodně dá vybrat. ;)

Novinkou, o které vám chci dnes napsat, je ESHOP! Přesně tak, pfb CONCEPT STORE na přání svých zákazníků uvedl do provozu před nedávnem také eshop, kde najdete opravdu spoustu toho, co mají rovněž i v kamenné prodejně.

Eshop pfb CONCEPT STORE je tedy skvělým, virtuálním nákupním místem, kde si můžete vše v klidu prohlédnout a vybrat, a to třeba v pohodlí vašeho domova.

Na eshopu je sortiment jak pro dámy, tak i pro pány a najdete tu zboží od všech značek, které jsou také i v kamenné prodejně pfb CONCEPT STORE.

Nákupy na eshopech mají rozhodně celou řadu výhod – za mě je tou hlavní v první řadě čas, který tu můžete strávit a pak i to pohodlí, nikam nemusíte jezdit. :)

A co na eshopu, nebo v kamenné prodejně pfb CONCEPT STORE najdete? Nafotila jsem vám tu na sobě celou řadu outfitů, mrkněte na fotky v článku i ve fotogalerii pod ním. ;)

A POZOR – mám pro vás speciální slevový kód „coolblogbrno15“ – s tímto kódem máte 15% slevu jak při zadání v eshopu, tak pokud jej řeknete v kamenné prodejně (zde kód platí do konce srpna). ;)

pfb CONCEPT STORE najdete v Brně na Panské 12.

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / eshop

ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / web
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / facebook
ODKAZ: pfb CONCEPT STORE BRNO / instagram