Nádherné návrhy a realizace interiérů ze studia DARA-design

Je pro vás aktuální téma návrhu a realizace interiérů a třeba i přemýšlíte, komu takový úkol svěřit? Pak si přečtěte můj dnešní článek – mám pro vás totiž zajímavou inspiraci! Před časem jsem vám zde totiž představila brněnské koupelnové a interiérové studio DARA-design, kde se o návrh a následnou realizaci postarají opravdu od A do Z. Ukážu vám také jejich velice povedené realizace – čtěte dál! ;)

Návrhy a realizace interiérů je téma, které mě osobně opravdu baví a zajímá. Několik interiérů jsem už za svůj život řešila a zařizovala a upřímně, vždy to pro mě byla doslova výzva – nejsem v tomto směru žádný profík, proto jsem vždy oslovila nějaké studio, kde tomu zkrátka rozumí. Přece jen – prostředí, ve kterém žijete, nebo pracujete, je důležité a tak bychom to, jak bude vypadat, rozhodně neměli podcenit. ;)

Pokud je pro vás tedy návhr a realizace interiéru aktuální téma, věřím, že by vás mohlo zaujmout právě brněnské koupelnové a interiérové studio DARA-design – to jsem vám mimochodem tady, na blogu, už představila – více ZDE.

DARA-design je v první řadě koupelnové studio. Co se koupelen týká, najdete tu absolutně vše – přes obklady, baterie, sanitu, nábytek, doplňky… Vše absolutně na jednom místě a co je hlavní, výběr je tu nesmírně široký a pestrý.

Nicméně, toto studio vám vytvoří a zrealizuje interiér naprosto celý, nejenom koupelnu. Ať už to jsou podlahové krytiny, textilní dekorace a doplňky (třeba závěsy), ložnice, kuchyně – není problém si vše vybrat.

A jsou to právě realizace, od A do Z, které vám studio DARA-design také zajistí. Nemusíte mít s ničím starost, zkrátka se tu postarají o úplně vše, doporučí a zajistí veškerou realizační stránku.

Co chci také zmínit, tak kromě senzační nabídky je pro studio DARA-design naprosto důležitý osobní přístup ke klientům. Není to rozhodně tak, že sem přijdete a budete si “jen” vybírat. Mohou vám zde udělat naprosto věrohodné fotorealistické vizualizace, díky kterým uvidíte reálné vybavení a design přímo ve vašem interiéru.

Mimochodem, studio DARA-design se podílelo a realizovalo interiéry i celé řady komerčních prostor – z brněnských stojí za zmínku třeba restaurace Borgo Agnese, restauraci Forhaus, nebo pivnici Na Stojáka.

Za pozornost ovšem stojí i jejich návrhy a realizace domů, bytů, nebo třeba nádherné chaty v Jeseníkách.

Myslím, že fotky a vizualizace mluví za vše – za mě jsou právě tyto realizace opravdu nesmírně povedené, funkční, mají styl a celkově působí komfortním a útulným dojmem.

Proto, pokud hledáte v Brně nějaké opravdu profesionální studio, věřím, že tady budete přímo nadšení. Budou se vám zde ochotně věnovat, pomohou vám vybírat, zkonzultují s vámi vše potřebné a hlavně, postarají se i o následnou perfektní realizaci, což u mnohých jiných interiérových studií nebývá samozřejmostí. ;)

Na víc fotek návhrů a realizací ze studia DARA-design mrkněte také do fotogalerie. ;)

Studio DARA-design najdete v Modřicích, na adrese U Vlečky 678 / kousek od Olympie. ;)

ODKAZ: DARA DESIGN / web
ODKAZ: DARA DESIGN / facebok
ODKAZ: DARA DESING / instagram