Pozvánka na kouzelné místo uprostřed panenské přírody – na dosah Brna!

Taková „cesta z města“, do přírody, kde najdete naprostý klid, spoustu zeleně okolo… To zkrátka vždy přijde vhod. Klidně stačí i den, dva…s takovou změnou obvyklého režimu opět načerpáte sílu a energii.
Proto, ráda bych vás pozvala na jedno překrásné místo – a z Brna doslova jen „coby kamenem dohodil“. V chatové oblasti Mečkov u hradu Veveří je totiž nově k pronájmu opravdu kouzelná Chata Daliborka. Útulná chatička pro 2 osoby je plně vybavená, nachází se přímo u lesa a nabízí úchvatný výhled do okolí. Pobyt tu můžete pojmout coby relax – třeba na víkend, najdete zde klid i pro práci, přemýšlení… Chata Daliborka je totiž díky vybavení (wifi, tiskárna) skvělá i coby „home office v přírodě“. 
Víc v mém článku…
Rezervace Chaty Daliborka na webu www.chatadaliborka.cz

Když jsem se na Chatu Daliborka zajela podívat, až se mi nechtělo věřit, že tak nádherné místo je jen kousek od Brna – tedy konkrétně 10km. Chata se nachází v chatové oblasti Mečkov u hradu Veveří. V této chatové oblasti je chatiček více, nespornou výhodou Daliborky je ovšem její poloha v méně obydlené části, chata je v podstatě na samotě, v těsné blízkosti lesa. A ten výhled odtud, naprostá nádhera!

Věřím, že už od první chvíle strávené zde „přepnete v hlavě“ na úplně jiný režim. To ticho tady, zpěv ptáku, všude zeleň…to vás zkrátka nastaví do pohody ihned. Proto jak píšu, tady stačí strávit i dva dny a zrelaxujete se dokonale!

Chata Daliborka je novinkou – jedná se o novou a plně vybavenou chatu. Určená je pro 2 osoby, rádi vás zde pak ubytují i s pejskem (samozřejmě se slušeně vychovaným). 

Jsem si jistá, že v ohledu vybavení vám tady nic chybět nebude! Samozřejmostí je voda, elektřina, klimatizace, wifi, TV… Nechybí i plně vybavená kuchyňka, ložní prádlo, ručníky…nic sem vozit nemusíte!

Opravdu nádherná a také, chlouba paní majitelky, je zde koupelna, ta se povedla neskutečně! Ten nábytek, doplňky, vše se sem tak hodí!

Nicméně, dekorace – vnitřní i venkovní – vás tu jistě také hned osloví. Je zde myšleno na každičký detail, na drobnosti, u kterých se budete zastavovat a obdivovat je… Nutno napsat, že paní majitelka má v ohledu právě dekorací vkus a zkušenosti – mnozí určitě budete znát i její obchůdek s dekoracemi, IvaDekor na Horově v Brně. :)

Posedět pak můžete také venku – k dispozici je venkovní stůl, ohniště, gril… nechybí i základní dřevo ke spotřebě, na oheň, opékání špekáčků…

Odpočinete si i v houpací síti, třeba s knížkou v ruce! Zkrátka, na perfektní odpočinek je tady myšleno. :)

Pokud ovšem dáváte přednost aktivně trávenému času, pak je odtud jen kousek hrad Veveří, asi 300 metrů je pak vzdálená také zastávka parníku Mečkov.
Vyrazit můžete na přehradu, na túry do lesů, na hrad Veveří… v okolí je mnoho hezkých turistických cílů.

Chatu Daliborka si můžete pronajmout klidně i na jednu noc (cena je 1990,-), ovšem při rezervaci 2 nocí (za cenu 3900,-) je pak každá další již za nižší cenu (1500,-). 
Cenově jsou zde tedy myslím velmi přijatelní. :)

Dokonalou pozvánkou na toto kouzelné místo vám budou jistě i moje fotky – zkrátka, je to zde doslova oázou klidu a pohody!

Rezervace Chaty Daliborka & více informací pak na webu www.chatadaliborka.cz

Chatu Daliborka najdete v chatové oblasti Mečkov, kousek od hradu Veveří.

ODKAZ: CHATA DALIBORKA / web, rezervace
ODKAZ: CHATA DALIBORKA / facebook
ODKAZ: CHATA DALIBORKA / instagram