Tip & doporučení – sedací vaky Smartdeco & Půjčovna vaků!

Pojem „sedací vak“ určitě všichni dobře znáte – sedací vak je pohodlnější alternativou křesla, skvěle si na něm odpočinete, posedíte, zrelaxujete se – ať už v interiéru, nebo venku. Sedací vaky se těší oblibě, hodí se třeba i coby vybavení dětských pokojíčků, ovšem – takové sedací vaky využijete i na různé akce, oslavy, eventy, ale třeba i na venkovní zahrádky… Proto – čtěte rozhodně dál! Chci vám totiž představit brněnskou firmu & značku Smartdeco, která sedací vaky a k nim další doplňky šije – z velmi kvalitních, českých materiálů, a to i dle výběru barev, vzorů… Mimo to, využít můžete také jejich Půjčovnu vaků! Na webu www.pujcovnavaku.cz si totiž můžete vaky zapůjčit, právě na zmiňované akce, ale i pro další účely. Půjčení je možné na jeden den, více dnů, ale i dlouhodobé! Půjčit si pak můžete také celé sety vaků, i s taburety.
Víc informací v mém článku…
K takové venkovní pohodičce, s drinkem v ruce…sedací vaky prostě zaručeně patří! Také se v nich vidíte třeba na zahradě, v plážovém baru, nebo třeba i na různých akcích, hudebních eventech, oslavách a svatbách?
Sedací vaky lidé milují – sedí se v nich totiž perfektně – nikde nic netlačí, vak se totiž vytvaruje přesně podle vaší postavy.
Mimo to, právě sedací vaky jsou i fajn vybavením, které můžete mít doma! Hodí se na terasu, ale klidně i do obýváku, nebo dětem do pokojíčků. Ano, právě pro děti jsou sedací vaky skvělé! Třeba ke čtení pohádek, odpočinku během hraní, při koukání na pohádky… Děti dokonce v takovém vaku rády i usnou. :)
Proto, chci vám představit brněnskou firmu Smartdeco, která právě sedací vaky navrhuje a vyrábí a mimo to, má i svou vlastní půjčovnu sedacích vaků! Což je super služba, vaky si můžete půjčit na různé akce, svatby, oslavy, k venkovním barům… Půjčení je možné jak krátkodobé, tak i dlouhodobé!
Na webu www.pujcovnavaku.cz si můžete vybrat jednotlivé kusy, ale i celé sety vaků. Navíc, můžete různě kombinovat barvy, vzory – zkrátka, je to na vaší fantazii! 
Mimo sedací vaky si můžete  zapůjčit také taburety.
Sedací vaky, taburety…skvěle dokreslí uvolněnou atmosféru vašich eventů, oslav, firemních akcí… a jsem si jistá, že budou vždy hojně využívané!
Můžete si s nimi vytvořit i příjemnou relax zónu, vaky svým designem podtrhnou i celkový vzhled dané akce.
Vaky můžete využít samozřejmě nejen pro venkovní prostory, ale i pro ty vnitřní. Jak píšu, zapůjčit si je můžete na den, dva, více dnů, ale i dlouhodobě! Při dlouhodobém zapůjčení je pak samozřejmě výhodnější i cena.
Vaky si můžete vyzvednout přímo v Brně na sídle firmy Smartdeco (v Pisárkách), případně vám pak vaky rádi dopraví i na dané místo vaší akce.
Zkrátka – pro různé akce je půjčovna sedacích vaků skvělou volbou!
Designové sedací vaky firma Smartdeco šije, a to ručně, výhradně z českých materiálů. Skvělé je, že tyto materiály mají voděodolnou složkou – proto vaky můžete využít jak dovnitř, tak i ven. Velmi dobře se udržují.
Vaky vám rádi vyrobí dle vašeho přání – v nabídce je přes 10 tvarů vaků a taburetů! Vybírat můžete z přímo obrovské škály barev i vzorů. Vše tisknou sublimací na míru zákazníkovi – možnosti jsou v designu neomezené!
Samozřejmostí je kvalita a pečlivé provedení, sedací vaky vydrží dlouhé roky – mimochodem, je na ně tříletá záruka!
Kromě sedacích vaků pak Smartdeco vyrábí také praktické doplňky hlavně pro děti. Polstrované hrací deky, koše na hračky a Lego, batůžky, polštářky a jiné kvalitní produkty ve vámi vybraném designu.
Mimochodem, pro firmy je možné vyrobit i sedací vaky a doplňky ve firemní designu, ukázku vám vždy pošlou předem coby 3D náhled.
Architektům a interiérovým designérům poskytují 3D modely vaků pro použití do svých návrhů zákazníkům.
Stálými  zákazníky firmy jsou například Škoda Auto, TV Nova, AC Sparta Praha, HC Kometa Brno, Artico, Nábytek pro nás, PREMIER interiors s.r.o. a mnoho dalších.
Takže – tip pro vás! Pokud sháníte kvalitní sedací vaky – zkuste Smartdeco! A mějte v paměti, že sedací vaky také půjčují!