Vybíráte novou postel? Zajděte se podívat do showroomu Naturbeds!

Jistě mi dáte za pravdu když napíšu, že není důležitějšího „kusu nábytku“, než je právě postel. Co je víc, než probouzet se každé ráno odpočatí, svěží a s dobrou náladou. I o to se může „postarat“ dobře zvolená postel. Vím, o čem píšu – naši postel doma miluji a vím, že se na ní vyspím vždy nejlépe. Zkrátka, výběr postele není radno podceňovat – a myslím, že právě postel si opravdu investici zaslouží.
Proto, pokud postel aktuálně vybíráte, nebo zvažujete nad nákupem nové – čtěte dál! Chci vám totiž představit značku a brněnský showroom NATURBEDS! 
Naturbeds mají pro ČR výhradní zastoupení dvou výjimečných značek postelí – Saffron a Duxiana. Kdo zná jistě ví – jedná se o vysoce kvalitní postele, na kterých se vám bude spát – doslova jedna báseň. 
Víc informací v článku…

Jak jsem se vám svěřila, stěhuji se do nového domu (ano, trvá to delší dobu, než jsme původně mysleli :) – a výběr nábytku a všeho kolem je pro mě nyní velmi aktuálním tématem. Pořizujeme vše nové – kuchyni, sedačku, jídelní stůl a židle a také – postel. Naše stávající, kterou mám opravdu ráda, „putuje“ do domečku pro hosty – má už totiž „svoje roky“. :)

Proto, když jsme začali řešit postel novou, výběr se jednoznačeně zúžil, neboť jsme chtěli typ postele, na který jsme zvyklí – tedy kontinentální postel. Co to vlastně „kontinentální postel“ je?

Tento typ postele je obecně vyšší, kdy se celá konstrukce skládá z více jednotlivých částí – obvykle to bývají rám (box-spring) postele, vysoce kvalitní matrace s jedinečnými technologiemi, výplněmi, atd…a vrchní matrace, tzv. topper.
Kontinentální postel tedy začíná box-springem, ve kterém už jsou pružiny (+ další materiál) a celý box-spring pomáhá matraci ke správné funkci.

Věřte, na těchto postelích se spí dokonale! Matraci, její tuhost si samozřejmě vybíráte – jako při pořizovaní jakékoliv jiné postele.

Zpátky k Naturbeds – Naturbeds mají výhradní zastoupení pro ČR, a to pro dvě jedinečné značky postelí. Jsou jimi SAFFRON a DUXIANA. 

Jsem si jistá, že minimálně název první jmenované vám bude známý. Saffron jsou velmi masivní postele, vyrábí se na Slovensku a co je důležité zmínit, tak ze 100% přírodních materiálů.
Co se právě materiálů týká, v Saffron využívají koňské žíně, ovčí vlnu, pravé hedvábí, kašmírovou vlnu, bavlnu, švédskou ocel, 

Postele Duxiana spojují unikátní technologii pružinových systémů s nejkvalitnějšími materiály. Jedná se o švédskou značku, která na výrobu svých postelí využívá špičkové materiály, postel i matrace jsou výsledkem precizní práce ševců a řemeslníků přímo v Evropě.

Základem každé postele DUX je systém pružin, který nemá mezi výrobci postelí konkurenci. Poskytuje bezkonkurenční oporu, pružnost a odolnost. K výrobě jedné postele je použit jeden kus speciálně válcovaného drátu s velkou pevností. Výsledný produkt tvoří až 4180 vzájemně propojených pružin, jejichž kombinace zajišťuje oporu celému tělu a umožňuje všem jeho částem, aby se maximálně uvolnily.

Moje volba padla na postel Saffron, nadchla mě nejen její podoba, ale i úžasný komfort a pohodlí. Opravdu, ten rozdíl proti „obyčejné“ posteli poznáte ihned, při prvním ulehnutí. :)

Postele – a to ať už od značky Saffron, nebo Duxiana, si můžete v obchodě a showroom Naturbeds vybrat (v Praze i v Brně) – v podstatě si celou postel nakonfigurujete dle svých preferencí.
Zvolíte si design postele – tedy čalounění. Obě značky nabízí širokou škálu designů – v případě Duxiany je ten výběr opravdu velmi pestrý. Mimo barvu čela postele si můžete zvolit i typ materiálu.

Dále si vybíráte samozřejmě rozměr postele – postele se vyrábí na zakázku dle preferencí každého zákazníka, proto není problém zvolit rozměr, který vám vyhovuje.

Dále si vybíráte matraci – její tuhost. Není problém mít na jedné posteli i rozdělené matrace s rozdílnou tuhostí.

k detailům už pak patří i výběr nožiček k posteli, vyberete si jejich výšku, barvu, materiál…

Za sebe pak musím napsat, že velmi oceňuji příjemné jednání v Naturbeds, kdy je vaše spokojenost na prvním místě. Rádi vám ve všem vyjdou vstříc, poradí také, jak se o postel starat, pomohou s případným servisem…

Zkrátka, o kvalitu spánku je třeba pečovat – i dobře zvolenou postelí, že? :)

Showroom Naturbeds najdete v Brně – Novém Lískovci na Rybnické 117.
Outlet Naturbeds se nachází na Vídeňské 51/122 v Brně.

Showroom Naturbeds můžete navštívit i v Praze na Šaldově 219/1.

ODKAZ: NATURBEDS / web
ODKAZ: NATURBEDS / facebook
ODKAZ: NATURBEDS / instagram

ODKAZ: NATURBEDS OUTLET / web