Pozvánka na vynikající burgery i na pivo – do Pivní stáje na Veveří!

Kam v Brně posedět – na dobré pivo a k tomu na skvělé jídlo, třeba na poctivé, domácí burgery? Ráda bych vás pozvala do pivnice & restaurace Pivní stáj, kterou najdete na Veveří 38. Znáte? Vládne tu pohodová atmosféra, prostředí je velmi příjemné, zrekonstruované. Piva si tu můžete vybrat ze široké nabídky – zejména tedy menších pivovarů. Oblibě se tu těší hlavně piva Lucky Bastard, nebo pivo z pivovaru Polička. Ochutnat tu musíte právě i jejich burgery, na které se zde zaměřují! Sami si pečou bulky, připravují dresingy a omáčky a maso mají také vynikající. Jsem si jistá, že tu budete moc spokojení!
Čtěte dál!

V Brně je samozřejmě spoustu příjemných restaurací, hospůdek i pivnic – do jedné, které si ovšem velmi zaslouží vaši pozornost, bych vás také chtěla pozvat! Jestlipak znáte Pivní stáj na Veveří 38?

Tato tradiční pivnice a hospůdka je zde už  hezkých pár let – nejen místní z okolí sem rádi a často chodí. Před třemi lety zde proběhla ovšem rozsáhlá rekonstrukce, prostory jsou nyní velmi příjemné, útulné – a nutno napsat, že i rozsáhlé! Opravdu, vstup z ulice je takřka nenápadný, ale budete až překvapení, jak velké to uvnitř je!

K posezení si můžete vybrat jak prostor u baru, v zadní části restaurace, tak je vám k dispozici i velký salonek. Právě zde je to skvělé pro uspořádání různých akcí, oslav a uzavřených eventů. Rádi vám samozřejmě pro tyto účely připraví i catering – klasický a oblíbený, ve kterém nechybí řízečky, burgery, saláty, studené mísy a další…
Mimochodem, prostory tu mají klimatizované.

Posedět pak můžete také na příjemné zahrádce – už je v provozu!

Pivní stáj, jak už sám název napovídá, se zaměřuje zejména na pestrou nabídku piva z menších pivovarů. Vybírat můžete ze stálé nabídky oblíbených pivních značek, mezi které patří piva Lucky Bastard, Hauskrecht, piva z pivovarů Polička, Poutník…

Mimo to, dáte si tu často i různé pivní speciály a nechybí také ovocná točená piva!

K pivu pak samozřejmě nesmí chybět i dobré jídlo! Nabídka jídel v jídelním lístku je rozmanitá, ochutnáte třeba domácí utopence, ovšem – nejvyhlášenější tu jsou burgery!

I ty jsou jedním z hlavních „lákadel“ Pivní stáje, burgery mají opravdu vyladěné, kvalitní a poctivé. Maso na burgery berou od lokálních dodavatelů, bulky si pečou sami, vlastní výroby jsou pak i různé omáčky, dresingy…

Oblíbený je třeba farmářský burger, nebo ten s řepou – až byste nevěřili, že je zcela bez masa! Ten jsem tu také ochutnala a byl vynikající!

Burgery můžete vybírat ze stálé nabídky, která je k dispozici od 14. hodiny.
Od 11. do 14. hodiny je hostům k dispozici týdenní obědová nabídka, kde ovšem burgery také nechybí. Jsou v menší gramáží a cenově výhodnější.
K obědovému menu si pak dáte i cenově zvýhodněné pivo.

Ze stálé nabídky za sebe doporučuji ochutnat i saláty – já si tu dala salát s grilovaným heremelínem, výborný!

Do budoucna se tu pak můžeme těšit i na tortilly, guacamole…

Zastavte se do Pivní stáje – na pivo a něco dobrého k jídlu! Jsem si jistá, že právě tuto sympatickou pivnici & restauraci si zamilujete!

Pivnici & restauraci Pivní stáj najdete na Veveří 38.

ODKAZ: PIVNÍ STÁJ / web
ODKAZ: PIVNÍ STÁJ / facebook

ODKAZ: PIVNÍ STÁJ / instagram