Recenze: líčení s produkty Annabelle Minerals

Vše kolem líčení a produktů dekorativní kosmetiky mě baví a zajímá, a to už hezkou řadu let. Líčení se věnuji i na profesionální bázi, kdy ženy učím v rámci mých kurzů, jak o svou pleť pečovat, jak vybrat vhodné přípravky a jak se krok za krokem nalíčit. Sama ráda také testuji novinky a seznamuji se s pro mě novými značkami. Jednou z nich je také Annabelle Minerals – brand, který je v ohledu dekorativní kosmetiky v mnohém netradiční, jiný a stojí za pozornost. Cílem této značky je nabídnout ženám velmi kvalitní dekorativní kosmetiku, která nezatěžuje pleť, je lehká, dostatečně krycí, příjemná…
Produkty Annabelle Minerals jsem otestovala a holky, upřímně jsem nadšená! Ty barvy, pigmentace a celkový vzhled pleti jsou dokonalé!
Čtěte dál!

Už dávno neplatí, že pro dokonalý vzhled pleti a bezchybné líčení je nutné nanášet vrstvy make-upu. Trendem je přirozenost, upravený vzhled, barevné sjednocení, konturování, projasnění… A věřte, jde to i s přípravky, které jsou ve své podstatě velmi lehké!

Přesně taková je i filozofie značky Annabelle Minerals, kterou bych vám ráda představila. Tento brand nabízí kompletní portfolio dekorativní kosmetiky, díky kterým si vytvoříte perfektní look – v duchu zmiňované přirozenosti. Zapomeňte na hutné make-upy, krémové a tuhé korektory… Značka Annabelle Minerals nabízí jedinečné minerální make-upy, tvářenky, pudry, rozjasňovače, oční stíny… Nalíčit se jednoduše, pár tahy štětce? S kosmetikou Annabelle Minerals žádný problém!
Produkty Annabelle Minerals jsou přírodní, vhodné pro všechny typy pleti.

Mimochodem, sympatické také je, že značka se chová v duchu udržitelnosti, používá minimum plastů, proti tomu využívá sklo, kovové obaly, dřevo – mnoho obalů se dá znovu naplnit.

Vůbec nejzajímavějším produktem od Annabelle Minerals je lisovaný minerální make-up. Tento make-up byl vytvořen tak, aby nezatížil pleť, ovšem aby poskytl požadované krytí. Obsahuje minerály, hydratační složky – skvalan a extrakt z aloe. 

Samotnou mě překvapilo, jak je tento make-up na pleti příjemný, lehounký, opravdu jej necítíte. Ve srovnání s mnohými tekutými make-upy tento nevytváří hutnou „masku“. Eliminuje drobné nedostatky, kryje – v závislosti na tom, jak moc jej vrstvíte. Dokonale pleť barevně sjednotí a dodá jí sametový finish.

Make-up se aplikuje štětcem, můžete v několika vrstvách, dle potřeby.
Můj tip – na nedostatky, pupínky, začervenání…naneste lokálně silnější vrstvu (ideálně houbičkou, labutěnkou) a prsty lehce vklepejte do pokožky. Krytí je perfektní!
Annabelle Minerals ovšem nabízí i minerální korektor, pokud vaše pleť vyžaduje vyšší krytí.

I další produkty nanášíte obdobně, štětcem, labutěnkou… Nádherné jsou i tvářenky, rozjasňovače… Já vyzkoušela minerální tvářenku v odstínu sunrise, má matný finish, pleti dodá lehkou barvu. Intenzitu barevnosti si opět můžete upravit vrstvením produktu.

Produkt, který mě asi nejvíce nadchnul, je minerální rozjasňovač. Miluji projasněný vzhled pleti, která takto působí svěže, zdravě, upraveně. Přesně tohoto docílíte se zmiňovaným minerálním rozjasňovačem – je dostupný ve dvou odstínech, já otestovala „diamond glow“, dodá pleti zlatavý nádech.

Rozjasňovač se aplikuje štětcem, ideálně na spánky, horní linii nosu, můžete lehce i do nosoretní rýhy. Pozor – s rozjasňovačem to nikdy nepřežeňte!

Minerální oční stíny – tak ty nabízí značka Annabelle Minerals dokonalé! 

Sypké, intenzivně pigmentované, s perleťovým vzhledem – stíny skvěle drží, můžete je nanášet buď za sucha, nebo i na podkladovou bázi.
Stíny jsou dostupné v široké barevné škále – v celkem 17 odstínech!

Oceňuji také, že nedráždí oči.

Pro líčení očí vyzkoušejte i minerální pigment! Nádherně zářivé, metalické, jemně namleté minerální pigmenty dodají líčení lesk, vypadají nádherně na denním světle, třpytí se a působí luxusně!

Minerální pigmenty ovšem můžete aplikovat v tenké vrstvě i na obličej, tělo… super volba na léto, kdy chcete, aby pokožka co nejvíc zářila!

Annabelle Minerals nabízí produkty také na rty – rtěnky a konturovací tužky. Rtěnka mě osobně mile překvapila, je krémová, s lehce lesklým finišem. Na rtech je nesmírně příjemná, v podstatě o ní nevíte. 

Sympatické také je, že rtěnky si poté můžete dokupovat do znovu plnitelných obalů.

Dámy, značka Annabelle Minerals je skutečně jiná – pleť nezatěžuje, ovšem vytváří dokonalý vzhled. Stojí za vyzkoušení!

Produkty Annabelle Minerals koupíte na e-shopu, viz odkaz níže. 

ODKAZ: ANNABELLE MINERALS / web, e-shop
ODKAZ: ANNABELLE MINERALS / facebook
ODKAZ: ANNABELLE MINERALS / instagram