Vynikající a čerstvé ovoce až k vám domů – díky Jumbobox.cz!

Věřím, že stánky s kvalitním, čerstvým a hlavně, vynikajícím ovocem Jumbo Fruits mnozí znáte – a rádi zde i nakupujete. Tyto stánky naleznete v Brně v OC Letmo a také v Olympii. Musím napsat, že jejich ovoce je chuťově dokonalé! Nejedla jsem snad lepší hroznové víno, borůvky, maliny…než právě odtud. Jsem si jistá, že to mnozí vnímáte stejně – u těchto stánků totiž bývá vždy plno! :)
Nově pan majitel přichází s velmi zajímavou službou, kterou bych vám zde ráda představila! Přes stránky www.jumbobox.cz si můžete totiž objednat dovoz ovocných 10kg boxů s výběrem nejlepšího ovoce (s doplněním i zeleniny)! Dovoz je zdarma a co je fajn, tak si lze tuto službu objednat i pravidelně – na každý týden! Takto vás to vyjde cenově i výhodněji – a cena je skvělá, za 599,- 10 kilo ovoce! Vyzkoušeli jsme a byla jsem moc spokojená. Ovoce opět ve špičkové kvalitě a vynikající!
Víc v následujícím článku…

Zajistit pro rodinu pravidelnou dodávku ovoce – tedy vitamínů v přirozené a navíc, velmi chutné podobě – to je přece naprosto ideální!
Přesně to je i hlavní myšlenka nové služby, kterou představila značka Jumbo Fruits. Tu jsem vám mimochodem na svém blogu nedávno představila (více ZDE).

Stánky s ovocem Jumbo Fruits Brně naleznete na dvou místech – v přízemí OC Letmo a také v brněnské Olympii.
Nabídky ovoce a některých druhů zeleniny se zde mění v závislosti na sezónnosti i dostupnosti. Pan majitel vozí ovoce převážně z Rakouska, ale i z jiných zemí – zakládá si vždy na prémiové kvalitě… I dle toho vždy vybírá, jaké druhy ovoce na stáncích zákazníkům nabídne.

Určitě se sami přesvědčíte, že ovoce je opravdu velmi kvalitní – je dozrálé, ale není nahnilé, poškozené… což se právě při výběru v supermarketech někdy vidí…

Nutno napsat, že ovoce od Jumbo Fruits je chuťově naprosto dokonalé, to poznáte sami a za tímto tvrzením si skutečně stojím. :) Co jsem totiž měla možnost ochutnat, vyzkoušet, vždy jsem byla já i moje rodina velmi spokojení. Jak píšu, tak výborné hroznové víno, jahody, borůvky, ale i mango, avokáda…v běžných supermarketech zkrátka nekoupíte.

Tak a ke zmiňované nové službě…
Nově pan majitel totiž nabízí i dovoz ovocných boxů, a to až k vám domů! Myslím, že taková služba je naprosto skvělá – máte totiž zajištěný pravidelný přísun čerstvého ovoce – a tím tak i vitamínů pro celou rodinu.

Jak to celé funguje?
Je to jednoduché, mrkněte na stránky www.jumbobox.cz – kde si ovocné boxy můžete zároveň i objednat. Objednání lze využít buď formou jednorázovou, nebo i pravidelnou – takto vás to vyjde cenově také výhodněji. V praxi to pak bude fungovat tak, že se vám každý týden strhne z karty částka za ovocný box, který vám bude doručen. 
Ovocných boxů si můžete objednat na daný týden samozřejmě i více.

Každý ovocný box váží vždy cca 10kg a obsahuje výběr nejlepšího ovoce a zeleniny – právě ze stánků Jumbo Fruits. Přesné složení boxu si určit nelze, pan majitel vždy sestavuje výběr toho nejlepšího, co je aktuálně dostupné. Díky tomu si pak můžete být jistí i maximální kvalitou, čerstvostí a tou nejlepší chutí!

POZOR – skvělá je i cena! Za 599,- dostanete 10kg čerstvého ovoce!

Navíc – doprava je ZDARMA – což je také důležitá informace.
Služba je to vážně skvělá, jsem si jistá, že kdo jednou vyzkouší bude rád využívat i nadále! :)

Stánky Jumbo Fruits se v Brně nachází v OC Letmo a také v Olympii.

ODKAZ: JUMBOBOX.CZ / objednání boxů s ovocem

ODKAZ: JUMBO FRUITS / facebook
ODKAZ: JUMBO FRUITS / instagram
ODKAZ: JUMBO FRUITS / web