Jedinečný projekt Life! STYLE na festivalu LIFE! O co půjde?

Od 10. do 12. listopadu se koná na brněnském výstavišti festival LIFE!, v rámci kterého se stejně, jako loni, bude překonávat taneční rekord – a to s velkými hvězdami, Leošem Marešem, Ondrou Sokolem a Simonou Krainovou. A to zdaleka není vše! Za zmínku stojí totiž i nový projekt Life! Style, který je rovněž součástí tohoto festivalu a který nabídne ženám proměny vzhledu.

Na festivalu LIFE! je toho pro vás připraveno opravdu spoustu – kromě zmiňované, sobotní taneční akce, se celá rodina pobaví ve Family Hall a ženy „to své“ najdou v pavilonu A2, kde bude projekt Life! STYLE.

Každá žena si zaslouží být krásná. Tímto mottem se řídili tvůrci projektu Life! STYLE, který se uskuteční od 10. do 12. listopadu na brněnském výstavišti. V pavilonu A2 bude pro dámy vše pro krásu, zdravý životní styl i relaxaci.

Prodejci jim nabídnou například stylové oblečení, trendy kosmetiku nebo raw jídlo. V doprovodném programu se pak dámy dozvědí o správném stravování a zhlédnou i barovou show.

Kromě toho si mohou všechny ženy zasoutěžit o proměnu vizáže od expertů. Stačí, když na Facebook projektu pošlou zprávu, proč si zaslouží změnu. Porota pak vybere deset šťastných výherkyň, které se v sobotu 11. a neděli 12. listopadu dostanou do péče odborníků. Hlásit se mohou ženy a dívky do 1. listopadu  2017.

 

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / předprodej vstupenek

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / web / facebook

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / událost na facebooku