You2ber LIFE!

Už tento týden, od 10. do 11. listopadu, nás čeká na brněnském výstavišti festival LIFE!, který nabídne mnoho atrakcí a způsobů vyžití. Kromě tanečního rekordu, který se bude spolu s Leošem Marešem, Ondrou Sokolem a Simonou Krainovou překonávat v sobotu 11. 11., proběhne ve stejný den také akce You2ber Life! O co půjde?

Na festivalu LIFE! je toho pro vás připraveno opravdu spoustu – kromě zmiňované, sobotní taneční akce, se celá rodina pobaví ve Family Hall a ženy “to své” najdou v pavilonu A2, kde bude projekt Life! STYLE.

Příznivce fenoménu „youtuberů“ rozhodně potěší další skvělá akce, která v rámci festivalu LIFE! proběhne taktéž v sobotu, 11. listopadu. Bude tu totiž „YOU2BER LIFE!“

Do pavilonu C dorazí přední tváře českého internetu – House, PedrosGame, Jmenuju se Martin, Anna Šulc, Gabrielle Hecl, Barbora Votíková, Fayne, Porty, Veronika Spurná, MarweX, Denča HD, Gabrielle Clement, Pimps, Luboš Je Celkem Fajn či Carrie Kirsten.

Hudební vystoupení předvedou také Pavel Callta a Johny Machette. Speciální show chystá Fatty Pillow, který povykládá o své cestě za novým já. You2ber Life budou moderovat Johan Már a Ondřej Havel, které můžete znát ze stanice Óčko.

Hlavní výhodou akce je to, že se s youtubery můžete setkat osobně na následující autogramiádě. Získáte tak podpis nebo třeba „selfíčko“.

Program s youtubery není v ceně základní vstupenky na festival. Je potřeba si pořídit VIP lístek v on-line předprodeji za 590 Kč. Zakoupením VIP vstupenky You2ber Life! se dostanete do slosování o skvělé ceny značky GoGEN, například selfie tyč, reproduktory, sluchátka nebo powerbanky.

Podívejte se, jak vypadal You2ber Life! vloni.

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / předprodej vstupenek

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / web / facebook

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / událost na facebooku