Festival LIFE! nabídne zábavu pro celou rodinu – těšit se můžete i na „FAMILY HALL“! O co půjde?

Není to tak dlouho, co jsem vám tady, na blogu, psala o skvělém festivalu LIFE!, který proběhne od 10. do 12. listopadu na brněnském výstavišti. Na tomto festivalu se bude v sobotu 11. listopadu překonávat spolu s Leošem Marešem, Ondrou Sokolem a Simonou Krainovou taneční rekord – ovšem to zdaleka není vše! Třídenní festival LIFE! totiž nabídne mnohem víc, a to zábavu pro úplně všechny – třeba ve FAMILY HALL! O co půjde?

Family hall nabídne skvělé atrakce pro všechny – a čeká vás zde fakt skvělá zábava! Co přesně si tu budete moci vyzkoušet? Celou řadu adrenalinových zážitků, které jsou určené jak pro děti, tak pro dospělé!

Jednou z atrakcí bude možnost přeskákat čtyři velké nafukovací koule bez pádu na zem. Přijde vám toto povědomé? Ano, právě to je jeden z úkolů, který plní soutěžící v televizní show Drtivá porážka (Wipeout).
Nyní si tuto atrakci vyzkouší i návštěvníci festivalu Life! – a to právě v rámci FAMILY HALL!

Family hall bude v prostorách pavilonu G2 a mimo zmiňovaných nafukovacích koulí zde bude dvacet dalších atrakcí. Zahrát si tu můžete badminton, basketbal, florbal, stolní tenis, nebo volejbal.
Pro děti tu bude například školička bruslení – což děti jistě ocení, jak sama vidím u svých kluků. :)


Stranou nezůstanou ani netradiční sporty. Zkusíte si žonglování, lezeckou stěnu a kluky rozhodně potěší trenažér jízdy na motorce, který přivezou zástupci Masarykova okruhu!

Program zahájí v pátek v jedenáct hodin tanečníci Jonáš Tománek a Lucie Růžičková. V neděli se přijedou na výstaviště podívat jihomoravští účastníci Letní olympiády dětí a mládeže a chybět nebudou ani sportovní hvězdy z jižní Moravy.

Tak co říkáte, myslím, že plán na tento víkend máte jasný, že? Vidíme se na festivalu LIFE! na výstavišti!

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / předprodej vstupenek

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / web / facebook

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / událost na facebooku