Podzimní inspirace z Pepe Jeans

Protože vím, že móda vás, čtenáře mého blogu, baví a zajímá, přináším vám opět článek plný módní inspirace – a to té z aktuálních podzimních kolekcí! Tentokrát potěším hlavně vás, holky – představím vám totiž fakt boží dámskou řadu z obchodu Pepe Jeans! Jaké kousky tu teď momentálně najdete? Čtěte dál a dozvíte se!

Musím sama uznat, že co jsem zatím měla možnost v obchodech vidět, jsou podzimní trendy obecně skvělé. Rozhodně nečekejte nudu, šeď a nezábavnou uniformitu! Na podzim letí barvy, vzory, aplikace, kreativní vrstvení… Zkrátka, můžete se módně hezky „vyřádit“… ;)

Podzimní novinky jsem vám vyfotila také v obchodě Pepe Jeans, který najdete v brněnské Olympii. Tato značka má stále co nabídnout, a to jak vyloženě trendy kousky, tak i věcí ve vlastním, zcela charakteristickém designu.

Pro Pepe Jeans je typický britský vintage look, ale i boho prvky – a to vše kombinované s moderním stylem, rebelskými prvky a v některých případech, také s lehkým nádechem extravagance, která upřímně mně osobně roznodně není cizí… :) Za sebe mám proto od Pepe Jeans nejraději věci z řady Andy Warhol – ta opravdu nepostráda šmrnc! ;)

A jaké tedy nyní najdete v Pepe Jeans věci? Jak píši v úvodu – zaměřila jsem se na dámskou kolekci, tu pánskou jsem vám totiž představila nedávno… :)

Moc mě tu zaujaly denimové kousky – přece jenom, Pepe Jeans je v první řade právě denimový label, který nabízí opravdu pestrou škálu džínové módy.

Moc se mi líbí denimové věci s aplikacemi a zdobením – nic podobného jsem zatím v nabídce jiných denimových značek neviděla. Právě tyto džíny, bunda, jsou rozhodně originální a vypadají fakt skvěle!

Za zmínku pak stojí také další novinky – především krásné kabáty, bundy – těch je tu nyní skutečně velký výběr!

Krásná tu mají také trička, podzimní svetříky, košile – ideální kousky právě ke zmiňovanému vrstvení.

Myslím, že podzimní kolekce se Pepe Jeans moc povedla, co vy na to? ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek dámské kolekce z Pepe Jeans i ve fotogalerii.

Obchod Pepe Jeans najdete v brněnské Olympii.

Sledujte Pepe Jeans také na Instagramu – @pepejeansbrno

ODKAZ: PEPE JEANS BRNO / facebook