Podzimní inspirace pro pány z Pepe Jeans

Abyste ani vy, pánové, kteří můj blog sledujete a čtete, nepřišli „zkrátka“, mám dnes článek jen a jen pro vás! Bude o módě, o tom, co se tuto sezónu nosí a co byste si třeba mohli pořídit. Začal nám totiž podzim a obchody jsou plné nových kolekcí. Proto jse zašla do jednoho z nich, kde to stojí vždycky za to – do Pepe Jeans – a pořídila jsem tu velký fotoreport. Třeba vám něco padne do oka… ;)

Když se muž umí hezky obléct, to my, ženy, dokážeme patřičně ocenit! Opravdu – já když se dívám kolem sebe, tak ruku na srdce, stále potkávám víc těch pánů, kteří v módě…tak nějak tápou. Přitom někdy stačí málo – třeba si nechat poradit, nebo jen chtít… A pozor, rozhodně to není o tom, pořizovat si nějaké drahé a luxusní věci. Někdy udělají velkou službu „jenom“ dobře padnoucí džíny, košile, tričko, hezké boty.

Na mužích se mi asi nejvíc líbí ležérně-sportovní styl, i když, své kouzlo má i vyladěná elegance. Vždy to chce ale dokázat jednotlivé kousky oblečení dobře vzájemně zkombinovat.

A kam zajít, kde vybírat? Pánové – pokud hledáte, tak v obchodě Pepe Jeans rozhodně najdete! Já tento britský vintage label miluji už řadu let a vím, že tu vždycky koupím originální a stylové kousky, které dokonale podtrhnou jedinečnost mého vlastního stylu.

V Pepe Jeans (v Brně obchod najdete v Olympii), se můžete obléct doslova od hlavy až po paty. V první řadě – seženete tu fakt boží džíny. Ochotné slečny prodavačky vám tu rádi poradí a najdou ten střih, který vám sedne – nebojte se zeptat, džínů tu mají fakt neskutečný výběr, a to na každý typ postavy.

K džínům můžete vybrat v podstatě jakýkoliv typ vršku – ať už sportovní tričko, tričko s límečkem, nebo košili.

K denimu výborně vypadá i sportovní typ saka – to rázem posune váš celkový outfit do více elegantního looku, který se hodí třeba do práce, nebo na více formální setkání.

Koupíte tu ale i celou řadu dalších věcí, které užijete – třeba právě teď, a podzim. Hodit se vám mohou svetříky, mikiny…

Omrkněte zde i doplňky – třeba pásky!

Co na to říkáte, líbí? ;) Já věřím, že byste si vybrali. Bude vám to rozhodně slušet – a to my, ženy, umíme ocenit… ;)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek pánské kolekce z Pepe Jeans i ve fotogalerii.

Obchod Pepe Jeans najdete v brněnské Olympii.

Sledujte Pepe Jeans také na Instagramu – @pepejeansbrno

ODKAZ: PEPE JEANS BRNO / facebook