Představuji: brněnská Ratejna má novou tvář!

Brněnskou restauraci a music bar – RATEJNU – asi určitě znáte. Víte ale, že tento podnik nyní prošel rekonstrukcí a představí se vám ve zcela novém „kabátu“? Jak vypadá a co přesně vám nyní nabídne? Čtěte dál a dozvíte se!

„Už je to tady. Trvalo to sice o dva roky déle, než byl původní záměr“, říká majitel podniku pan Prokeš, “ale dočkali jsme se“. Tento měsíc 15. 9. bude po skoro tříměsíční výluce znovu otevřen známý brněnský podnik Ratejna pizzerie – music bar. Podnik je v podstatě v Brně jediný svého druhu.

Pan Prokeš říká: „Máte se na co těšit“. Ratejna – Nová tvář, což je pracovní název, se stává moderním podnikem, který vznikl úzkou spoluprací znamého architekta a pana majitele. Došlo k propojení původního starého cihlového sklepního prostoru s prvky moderního designu. Třešničkou na dortu je harmonické propojení prostoru s nezapomenutelnými kresbami krále komiksu Káji Saudka.

Předností je spojení dobrého jídla, zábavy a příjemně stráveného večera.

Ikdyž se na první pohled může zdát, že takové spojení nemusí být zdařilé. Host po usednutí do pizzerie pochopí, že tomu tak není neboť i v takto multifunkčním podniku naplní své chuťové pohárky opojnou chutí harmonicky vyvážené křupavé pizzy, po jejíž konzumaci máte v ústech ten známý lahodný pocit, který nechcete ničím dalším přerušit.

Po jídle se může oddávat chuti dobrého vína a aniž by musel někam odcházet tak posléze zjistí, že poslouchá hity některého z klubových DJs a když ho píseň osloví, přejde pár kroků do druhé části podniku, kde může propadnout tanci a uvolnit svoji fantazii na baru při konzumaci některého z řady nabízených rumů či jiných, mlsnému jazýčku lahodících, nápojů.

Ani nebudete vědět jak a než se nadějete je ráno a čas jít domů neboť venku svítá. Ale nebojte se, večer to v Ratejně opět začíná!

„Touto cestou bych rád poděkoval Václavovi za myšlenku, Berenice a Davidovi za pomoc při realizaci neboť bez jejich přispění by celý projekt Ratejna – Nová tvář nebyl úplný“.

ODKAZ: RATEJNA / web
ODKAZ: RATEJNA / facebook