TIP: zdravé snídaně ve Fat-Free!

Stíháte doma, každý den, kvalitní a zdravé snídaně? Ptám se schválně – protože, jak sama ze své zkušenosti dobře vím, najít si ráno čas sám na sebe a jídlem „se neodbýt“ – fakt není jen tak! Na prvním místě je snídaně a svačina pro děti a spoustu dalších, ranních aktivit a na vlastní  dobrou snídani někdy už tak nějak…není čas. Poznáváte se taky? Pokud ano, mám pro vás super tip – kde se najíte hned na začátku dne výborně. A hlavně, také zdravě!

Vzpomínáte, jak jsem tady, na blogu, psala o skvělé zdravé restauraci ve Slatině, o Fat-Free? Má opravdu hodně fajn koncept – jedná se totiž o zdravou alternativu fastfoodů. Což je ideální hlavně pro nás, pro lidi, kteří žijí takto hektickým stylem života a na kvalitní, plnohodnotné jídlo přes den nemáme čas.

Restaurace Fat-Free nabízí svým zákazníkům kvalitní jídlo, rychle, bez čekání – v podstatě je jakousi alternativou fast foodů, kdy jsme zvyklí, že jídlo dostaneme HNED. Ovšem, v naprosté většině případů je jídlo z fast foodů doslova šíleně nezdravé, plné tuků, soli, lepku a chemie…
Fat-Free tedy zákazníkům poskytuje alternativní řešení – stejně, jako u fast foodů, nabízí jídlo hned, ovšem jídlo kvalitní. A pozor – navíc bez lepku – jde totiž o čistě bezlepkovou restaurací. Rozhodně se zde přesvědčíte, že i bez lepku se dá jíst chutně:)

Já sama jsem se o tom už několikrát přesvědčila – když mám přes Slatinu cestu, moc ráda se do Fat-Free zastavím, vím, že si tady vždy moc pochutnám. A taky, vím, že moje tělo zde dostane opravdu kvalitní stravu.

Co vám ale chci dnes napsat – ano, k tématu „SNÍDANÍ“ – víte, že právě v této restauraci můžete skvěle a hlavně, zdravě a bezlepkově posnídat? Což byste mohli ocenit, když ráno nestíháte – vozíte děti do školy, školky, pospícháte do práce – zastavit se někde, kde vám snídani připraví. Kde si vyberete to, co vám chutná, bez práce, bez vašich starostí… 

Snídaně – kvalitní, zdravá a z mého pohledu i vydatná, je pro start dne opravdu důležitá. Já sama to vnímám, když se ráno „odbydu“, brzy pociťuji únavu, vyčerpání, jsem bez energie a hlavně, hladová. Ráno je určitě dobré si dopřát i vydatnější jídlo, třeba vajíčka – mimochodem, ta si ve Fat-Free dáte také… ;)

Snídaně tu jsou hned a naprosto bez čekání. Jen vajíčka – ta se vám připraví samozřejmě čerstvá, ale za tu dobrotu stojí za to si tu malou chvilku počkat. :)

Jak jsem už napsala, restaurace Fat-Free je čistě bezlepková – což se týká samozřejmě také pečiva. A pozor – mají tady i vynikající musli, to si tu sami vyrábí!

Posnídat ve Fat-Free můžete každý den, od 7. do 10. hodiny a cena za snídaně je jednotná, 125,-.

A POZOR! Na závěr mám pro vás hodně zajímavou informaci, týkající se právě této restaurace! Představte si, že se tu natáčel další díl oblíbeného pořadu Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem!

Tento díl se bude vysílat 18. září, tak se určitě dívejte, to bude stát za to! ;)

Restauraci FAT-FREE najdete v Brně-Slatině, na adrese Tuřanka 55, otevírací doba 9:30 – 15 hodin se prodlouží, jakmile bude více hostů.

ODKAZ: FAT-FREE / web
ODKAZ: FAT-FREE / facebook