Kam pro novou kuchyni? Moje inspirace pro vás!

Mám před sebou příjemné starosti, čeká mě zařizování nového bytu a tak hledám inspiraci, sháním, vybírám to, co budeme potřebovat – mimo jiné, také kuchyň. Takže obcházím obchody a rozhlížím se po té, která by byla tou pravou. Přece jenom, hlavně pro nás, ženy, je kuchyně tím velmi zásadním místem domova, že? ;) Nedávno jsem se stavila také do nově otevřeného showroomu kuchyní ORESI, který najdete na Lidické. A nabídka mě zde zaujala – tak jsem tu pro vás rovnou pořídila fotoreport. Třeba najdete inspiraci i k vám domů!

Zařizovat nový interiér – to je pro mě vždy obrovská výzva a něco, co mě opravdu ohromě baví. V životě jsem měla možnost vybavovat a ladit už několik prostor – tím, že jsme se poměrně často stěhovali, tak už mám v tomto směru i celkem bohaté zkušenosti.

Dnes přesně vím, co se mi líbí, v jakém stylu bych chtěla mít dvůj domov zařízený. Vybírám hlavně věci nadčasové, které svým vzhledem „nestárnou“ – tedy, budou se mi líbit v podstatě stále. Už si netroufám do žádných velkých módních výstřelků, které jsou sice aktuálně „IN“, ale časem už tak zajímavé nebudou. Miluji neutrální tóny, čisté linie, jednoduchý styl, který mohu kdykoliv doplnit třeba barevnými dekoracemi – ty pak mohu v průběhu let měnit a tím tak vytvářet zcela jiný, výsledný design.

Aktuálně vybírám a hledám kuchyni, pro mě asi nejzásadnějí místo v bytě… ;) Vařím ráda, baví mě to a v kuchyni zcela upřímně trávím celkem dost času.
Určitou představu už mám, ale stejně – stále se snažím čerpat novou inspiraci, proto obcházím prodejny a showroomy – naposledy jsem se byla podívat v nově otevřeném shoroomu české značky ORESI a myslím, že mám rozhodnuto. :) Nabídka je tady opravdu perfektní – a to i co se příjemných cen týká.

Kuchyně ORESI budete určitě dobře znát, mě tu ovšem překvapilo několik zajímavých věcí, které vám musím napsat – protože pokud také hledáte novou kuchyni, myslím, že by vás to mohlo zajímat… ;)

Značka ORESI je na českém trhu už 13 let a za tu dobu si drží dobré jméno a hlavně, těší se také narůstající oblibě mezi svými zákazníky.

Oresi nabízí celou řadu zajímavých výhod, díky kterým se nákup kuchyně právě této značky vyplatí. Skvělá je například záruka 7 let, značka má také jako jediná na trhu pojištění u Kooperativy, čímž si můžete být jistí vyplacením pojistky, v případě škody.

Zároveň, Oresi má u všech svých 3 řad kuchyní také garanci nejnižší ceny – což znamená, pokud najdete ve stejné kvalitě totožný produkt u konkurence, který je levnější, zaplatíte u Oresi tuto levnější cenu a navíc ještě -5%.

Pokud se rozhodnete pro koupi kuchyně Oresi, získáte zdarma také grafický 3D návrh. V rámci sortimentu kuchyní Oresi si kuchyni můžete sestavit zcela kompletně, tedy i včetně spotřebičů, baterií, kování… V nabídce jsou i krásné jídelní stoly a židle.

Oresi nabízí celkem 3 řady kuchyní, každá řada má pak několik typů materiálů, ze kterých si ji můžete nechat zhotovit. Kuchyně jsou zcela variabilní – můžete si je nechat sestavit přesně dle vašeho interiéru.

Kuchyně Oresi mají zároveň také certifikáty kvality – všechny použité materiály jsou zcela zdravotně nezávadné.

Nejvíc vám ovšem řeknou fotky – kuchyně Oresi jsou opravdu krásně. Detailně si je prohlédněte také ve fotogalerii! ;)

V Brně má ORESI dva showroomy, v nákupním centru Campus Square a nyní pár měsíců nově otevřený, na Lidické 63.

ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / web
ODKAZ: KUCHYNĚ ORESI / facebook