Představuji: zdravý FAT-FREE Restaurant!

Ráda bych Vám představila další zajímavé místo v Brně, které rozhodně stojí za pozornost. Alespoň, já tedy takovému konceptu moc fandím! Jedná se o „zdravou alternativu fast foodů“, restauraci FAT-FREE, která je navíc bezlepková! Najdete ji v Brně-Slatině a já Vám o ní dnes napíšu něco víc…

Jak už možná víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, sama se svým způsobem života přikláním ke zdravému stylu. Mám k tomu už nějak přirozený vztah, od dětsví, kdy mě ke zdravému způsobu života vedli moje rodiče. Můj tatínek je lékař a maminka výživová poradkyně, dříve jsme dokonce na Moravě, v Moravských Budějovicích, kde jsme bydleli, měli obchůdek se zdravou výživou – já tu často „brigádničila“, takže o spoustě zdravých potravinách mám celkem přehled:)

Vůbec, co se stravování týká, snažím se v tomto ohledu vzdělávat, protože jak asi dobře víte, správná a zdravá strava je pro naše tělo naprosto zásadní.
Nejsem zastánkyní nějakého striktního směru, tedy nedržím se veganství, vegetariánství…, ale vybírám si takové potraviny, které jsou zdravé, bez chemie… Ze stravy jsem také před mnoha lety v naprosté většině vypustila lepek – v jeho případě věřím, že pro naše tělo není nijak přínosný. Omezuji také bílý cukr, vyhýbám se nezdravým tukům…

A dnes, už jako maminka, se snažím, aby se zdravě stravovala také moje rodina. Zásady zdravé stravy vštěpuji i mým synům a snažím se ji vysvětlit, co je pro ně dobré a co ne.

Pokud nevařím doma, snažím se i v restauracích jíst zdravě, zkrátka si vybírám. A u nás, v Brně, s nadšením vítám každou restauraci, která stejně, jako já, se snaží jít tou samou cestou a zákazníkům nabízí kvalitu. Přesně taková je i restaurace FAT-FREE, o které jsem se nedávno dozvěděla a kterou najdete v Brně – Slatině.

Čím je tato restaurace zajímavá? Jak jsem už napsala, v první řadě nabízí svým zákazníkům kvalitní jídlo, rychle, bez čekání – v podstatě je jakousi alternativou fast foodů, kdy jsme zvyklí, že jídlo dostaneme HNED. Ovšem, v naprosté většině případů je jídlo z fast foodů doslova šíleně nezdravé, plné tuků, soli, lepku a chemie…

Restaurace FAT-FREE tedy zákazníkům poskytuje alternativní řešení – stejně, jako u fast foodů, nabízí jídlo hned, ovšem jídlo kvalitní. A pozor – navíc bez lepku – FAT-FREE je totiž čistě bezlepkovou restaurací. Rozhodně se zde přesvědčíte, že i bez lepku se dá jíst chutně:)

V dnešní hektické době, kdy lidé neustále za něčím spěchají, bohužel často nehledí na to nejdůležitější – na své zdraví a na to, co jedí. Restaurace FAT-FREE chce ukázat, že stravovat se můžete kvalitně, i s ohledem úspory času. Každý den v této restauraci najdete výběr několika jídel, polévky, saláty, dezerty…a to vše připravené z kvalitních a prvotřídních surovin a navíc bez lepku.

Příprava jídel zde probíhá v tzv. open-space kuchyni, kdy zákazník přímo vidí, jak a v jakém prostředí jeho oběd vzniká. Jídlo Vám také vydá přímo kuchař, který ho uvařil.

Potraviny, se kterými v této restauraci pracují, pochází zejména od regionálních dodavatelů, je kladen velký důraz na jejich kvalitu. Ve FAT-FREE se nesetkáte s žádnými chemickými dochucovadly, konzervanty, nebo s instatními výrobky.

FAT-FREE navíc zajišťuje i zdravý catering – na objednávku.

Zkrátka, v této restauraci můžete jíst zcela bez výčitek svědomí, že své tělo odbýváte. Dostanete tady totiž jen to nejlepší… A navíc, bude Vám chutnat ;)

Jak to ve FAT-FREE vypadá mrkněte do fotogalerie.

Restauraci FAT-FREE najdete v Brně-Slatině, na adrese Tuřanka 55, otevírací doba 9:30 – 15 hodin se prodlouží, jakmile bude více hostů.

ODKAZ: FAT-FREE / web
ODKAZ: FAT-FREE / facebook