Miluji v Brně: FAIRCAFE Restaurant!

V rámci mé nové rubriky „Miluji v Brně“ Vám představuji svá oblíbená místa v našem městě, která mi přijdou jakkoliv jedinečná, inspirativní, zajímavá – zkrátka taková, že by se mohla zalíbit také Vám. Jedním z nich je rozhodně také FAIRCAFE Restaurant – restaurace, kterou najdete v prostorách FAIRHOTELu. Proč sem chodím ráda? Odpověď je jednoduchá – opravdu tady naprosto skvěle vaří!

Jídlo jsem v této restauraci už ochutnala několikrát – a pokaždé jsem byla naprosto maximálně spokojená. Víte, v dnešní době, najít restauraci, kde se dobře najíte, navíc za přijatelné ceny, opravdu není jen tak. Proto jsem za takové, kde si tímto mohu být naproto jistá, opravu ráda.

Navíc, prostředí této restaurace (a vlastně i celého hotelu), je moc fajn – příjemné, přátelské, stylové… Budete se tady cítit dobře a hlavně, opravdu vítáni. Mimochodem, já jsem Vám už tento hotel i restauraci jako zajímavé místo v Brně představila – více se dozvíte ZDE.

V restauraci, na recepci, zkrátka všude, je moc milý a přátelský personál. Na mě to zde působí až takovou „rodinnou atmosférou“, kdy je cítit osobní přístup ke každému člověku.

Do FAIRCAFE Restaurantu si můžete zajet už ráno na snídani, kterou zde připravují samozřejmě pro hotelové hosty. Dáte si tu kvalitní a výběrovou kávu (mimochodem, v nabídce najdete i specifickou a jedinečnou kávu od Rebelbean). Tato restaurace je i skvělým místem pro různé schůzky – najdete zde klid, soukromí a také rychlou wifi, což oceňuji i já (pozor, rychlá wifi stále dnes není na mnoha místech samozřejmostí…).

Co se jídel týká, můžete využít vždy týdenní nabídku a pak samozřejmě stálou nabídku jídelního lístku. Najdete zde pokrmy z masa, ryby, těstoviny, jídla pro vegetariány, polévky a také dezerty… A všechno je opravdu moc dobré. Když ochutnáte, je Vám jasné, že suroviny jsou čerstvé a při přípravě jídla se nepoužívala žádná dochucovadla – což je také jedna z priorit zdejší kuchyně.

Prostředí restaurace je útulné, hezké, navržené v čistém a jednoduchém designu, kdy dominantním prkem jsou vesele barevné kresby papoušků na stěnách.

Co také oceňuji – parkování přímo u restaurace – to mi opět u mnohých jiných restaurací v Brně opravdu chybí.

Za sebe tedy tuto restauraci vřele doporučuji k návštěvě – věřím, že budete stejně spokojení, jako já…:)

FAIRHOTEL & FAIRCAFE Restaurant najdete v Brně na Rybářské 202/19, parkování je možné přímo v areálu hotelu.

ODKAZ: FAIRHOTEL & FAIRCAFE/web
ODKAZ: FAIRHOTEL/facebook
ODKAZ: FAIRCAFE RESTAURANT/facebook