Kam pro jarní oblečení pro děti?

Zdá se, že už konečně začne jaro! Taky už se tak těšíte? Já už se nemůžu dočkat – mimo jiné, až konečně schovám do skříně teplou bundu a vyrazím ven, jen tak „na lehko“. A stejně, jako s příchodem každé nové sezóny, si udělám radost něčím hezkým na sebe. A nejen já! Nějakou tu parádu vždy pořídím i svým dvěma synům, přece, jako každá pyšná maminka – chci, aby to slušelo také mým dětem…:)

A nemyslete, i když mám dva kluky – i oni chtějí hezky vypadat a vůbec jim není jedno, co si berou na sebe. Ten starší, který už chodí do školy, se chce už taky líbit a mladší, ten si zase vybírá oblečení s těmi pohádkovými postavičkami, které jsou pro něj aktuálně IN. Ale to asi, pokud máte děti, sami dobře znáte.

Každopádně, co se obchodů s dětskou módou týká, mám ty, kam ráda chodím a jeden, kam chodím úplně nejraději. Kromě oblečení tu totiž najdu pro děti i velice kvalitní botičky, se zdravotní atestací – jsou tedy naprosto nezávadné a navíc, skvělě vypadají. Obchod se jmenuje PRIMIGI, najdete jej v brněnské Olympii a oblečete tady děti všech věkových kategorií, doslova od hlavy až po paty.

Primigi je italská značka – a Italové, ti to s módou prostě umí, to je stará známá věc..:) A i pro děti umí navrhnout krásné věci, které v mnohých jiných obchodech s módou jen tak nenajdete.

V obchodech Primigi (a také na jejich eshopu) najdete fakt moc krásný věci, pro kluky i pro holčičky. Líbí se mi, že tato značka nabízí věci pro úplně všechny příležitosti – koupíte tady hezké tepláčky, džíny, svetříky, ale i kousky pro hodně slavnostní příležitosti – pro holčičky jsou ty šatičky naprosto úžasný!!!

Ale i my, maminky kluků, si tady můžeme pro svoje malé fešáky vybrat moc hezké věci. Moji kluci mají z Primigi už spoustu věcí a sluší jim to v něm:)

Aktuálně je v obchodě Primigi k dostání už část nové kolekce pro jaro 2017. Najdete zde krásná trička, mikiny, svetříky…

…a samozřejmě také bundičky, přece jenom, jaro má taky chladnější dny a rána, takže teplejší kousky děti ještě rozhodně vynosí…

…pro holčičky nechybí krásné sukýnky, šatičky, ale i celé komplety.

A pozor – najdete zde věci i pro miminečka, a to i pro ta hodně malá! Ty miminkovské věci vypadají v malých velikostech obzvlášť kouzelně, co říkáte?

Jak jsem už zmínila výše, v Primigi mají i velký výběr kvalitních botiček. I s těmi mám sama skvělou zkušenost, jsou dobře ušité, sednou a podporují správný vývoj dětské nožky. Najdete zde opět botičky v malých velikostech – jako první botičky a samozřejmě i ty pro větší děti. Některé modely mají navíc goratexovou membránu, takže nožička zůstane hezky v suchu:)

Mrknětě na spoustu věcí, které teď v Primigi Store mají, také do fotogalerie!

Obchod Primigi najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/web/eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO/facebook