EXIT GAME – Poklad v Labyrintu pod Zelným trhem, nová úniková hra pod Zelňákem! O té musíte vědět!

Únikové hry, tzv. EXIT GAMES, se poslední dobou dostávají do popředí zájmu – a já se vůbec nedivím! Je to skvělý zůsobo zábavy, odreagování, možnost, jak třeba strávit fajn chvíle s přáteli! Víte, že si takovou jednu únikovou hru můžete zahrát i v Brně, konkrétně v Labyrintu pod Zelným trhem? To zní samo o sobě skvěle, co? Mám pro vás víc informací… ;)

Temné podzemí, neúprosný časový limit, nutnost úniku. Adrenalin. Napětí. To vše přináší nová úniková hra Poklad v Labyrintu pod Zelným trhem. Hodina a půl strávená v komplexu středověkých chodeb stojí za to. Baterka a teplé oblečení se vám bude hodit …

Exit game, kterou připravilo TIC BRNO, je určena pro týmy dvou až pěti hráčů. Hra prověří jejich fyzičku, odolnost, týmového ducha i mozkové závity. Na cestě brněnským podzemím je připraveno deset úkolů, při jejichž plnění musí všichni spolupracovat. Pro úspěšné absolvování hry je nutné všechny splnit během časového limitu 90 minut.

„Je to dobrodružství a adrenalin pod městskou dlažbou. Plníte úkoly, hledáte cestu na denní světlo, získáte poklad. Pobavíte se, odreagujete, v labyrintu si prohlédnete místa, kam se běžný návštěvník podzemí nepodívá,“ zve ke hře ředitelka TIC BRNO Jana Janulíková.

Exit game Poklad v Labyrintu pod Zelným trhem si můžete zahrát každý den kromě pondělí. Na první dva termíny, tedy na ty, které začínají v 10 a ve 12 hodin se vztahuje tzv. happy hour a startovné je pouhých 1 000 Kč pro celý tým. Hry, které začínají ve 14 a 16 hodin stojí o pětistovku víc a od 18 hodin je možné hrát pouze po předchozí domluvě. Více informací najdete na www.ticbrno.cz.

Labyrint pod Zelným trhem je komplex středověkých chodeb a sklepů, jenž se skrývá šest až osm metrů pod povrchem. Kromě exit game je možné další jeho prostory navštívit také v rámci prohlídek. Jejich součástí jsou i archeologické nálezy, alchymistická laboratoř nebo vinný sklep.