Inspirace z Amande!

Můj asi nejoblíbenější butik s módou v Brně? Určitě Amande Store na Minské! Holky, tady mají tak krásný věci, že je radost sem zajít. Nabízí tu přesně ten styl oblečení, co se mi líbí, originální a jedinečný. A protože podle vašich ohlasů dobře vím, že se vám móda z Amande také líbí – musím vás informovat o novinkách, které tu najdete! Dnes tu mám další velký fotoreport mnoha krásných outfitů, které jsem zde pro inspiraci vybrala.

Zcela na rovinu, poslední dobou se mi zdá nabídka oblečení v Brně obecně tak nějak „nic moc“. Ve velkých obchodech a řetězcích mi věci přijou celkově nezajímavé a nudné a malých butiků, které mají co nabídnout, také moc není…

Kde mě ale nikdy nezklamou – rozhodně právě v butiku Amande na Minské – díky bohu za něj! Tady se totiž vybrat rozhodně dá, vlastně pokaždé, když sem zajdu, si něco hezkého koupím.

Aktuálně tu najdete krásnou, novou, podzimní kolekci, kterou jezdí majitelka obchodu vybírat osobně do Itálie. V každém případě se jedná o věci, kterým nechybí jedinečnost, styl, propracované detaily…

Osobně právě v oblékání preferuji kousky, které jsou zajímavé, na které běžně v obchodech nenarazíte. Potrpím si na určitou vytříbenost vlastního stylu, nerada „zapadám do davu“ – a to vlastně ve všech oblastech svého života.
Oblékání je pro mě určitým způsobem vyjádření sebe sama – a proto si na něm dávám záležet… :) A právě takové kousky, které mi stylově sednou a podtrhnou moji osobnost, najdu vždy v Amande.

A jaké věci tu nyní aktuálně koupíte? Opět jsme pro vás s majitelkou butiku, Zuzkou, vybraly několik outfitů pro inspiraci. Mrkněte na fotky – ty vám určitě vypoví nejvíc… ;)

Mě zaujaly podzimní bundy, lehké svetříky, košile, originální topy – to vše můžete vrstvit, což je právě v tomto počasí naprosto ideální!

Nosit můžete ovšem i šaty, sukně – třeba v kombinaci s koženým křivákem – vytvoříte elegantní outfit s rebelským nádechem, což vypadá skvěle! :)

Nejste si jistí, co vybrat a co by vám mohlo slušet? S tím vám v Amande také rádi poradí – jak jsem se už sama několikrát mohla přesvědčit, módě tady fakt perfektně rozumí.

Za mě zkrátka – top butik v Brně, který za návštěvu opravdu stojí. Věřím, že s prázdnou rozhodně neodejdete! ;)

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook