Pojďte překonat spolu s Leošem Marešem a Ondrou Sokolem taneční rekord – na festival LIFE!

Mám pro vás pozvánku na jednu událost, která bude brzy v Brně a která fakt stojí za vaši pozornost! Od 10. do 12. listopadu se koná na brněnském výstavišti festival LIFE!, v rámci kterého se stejně, jako loni, bude překonávat taneční rekord! A rovnou s velkými hvězdami – přijďte si zatančit společně s Leošem Marešem, Ondrou Sokolem a Simonou Krainovou! Zajímá vás víc? Čtěte dál!

Taneční rekord se na festivalu LIFE! překonává každý rok a nejinak tomu bude také letos! 
Festival LIFE! se koná na brněnském výstavišti od pátku 10. listopadu do neděle 12. listopadu a v sobotu se bude v pavilonu C opět tančit na jednotnou choreografii a můžete se přidat také VY! Cílem je překonat taneční rekord, kdy bude co nejvíce lidí tančit na jednom místě na jeden společný tanec. A povím vám, taková amtosféra, v ten moment, to bude něco! Navíc, když s vámi budou tančit takové hvězdy, jako jsou Leoš Mareš, Ondřej Sokol a Simona Krainová!

Taneční rekord na festivalu LIFE! už má mimochodem zajímavou historii – první celebritou, která se do toho pustila, byl Geňa. Instruktážní video se točilo v centru Prahy, pak to rozjel na výstavišti a nasadil laťku pro své následovníky – zúčastnilo se něco pod tisíc tanečníků.

Před dvěma roky to na výstavišti rozjel Ondřej Sokol provázený Jiřím Mádlem. I jim se podařilo posunout laťku o kousek výš – zhruba na 1200 účastníků, navíc tehdy se poprvé festivalu zúčastnili youtubeři a někteří z těchto virtuálních hrdinů šli do tance na pódiu. Oblíbení herci pojali přípravu odpovědně a věnoval se jim dokonce i Vlastimil Harapes, úvod k rekordu po jako „battle“ a vyzkoušeli mnoho tanečních stylů včetně pole dance.

V loňském roce se do překonávání rekordu pustila trojice zdánlivě nesourodá – téměř tradiční Ondřej Sokol, zcela odvázaný Jakub Kohák a v oblasti tance totálně nepřekonatelný a proslulý Lukáš Pavlásek.
Počet účastníků se jim pak v pavilonu B podařil vyšroubovat na těžko uvěřitelných 1577 tanečníků.

Leoš, Ondra a Simona mají před sebou velkou výzvu a určitě se jim nebude chtít odcházet z výstaviště s tím, že tentokrát to nevyšlo. Do natáčení šel Leoš i se svým Ferrari a dokonce neváhal vstoupit do tramvaje, Ondra i Leoš si oblékli šusťákovky a Simona se s takto vystajlovanými kluky nechala přes veškerá varování vyfotit.

Leoš, Ondra i Simona tak potřebují každého, kdo se rád baví a je schopen odtančit jednoduchý taneček.
Přijďte 11. listopadu ve 14 hodin na výstaviště, během chvilky se na místě naučíte jednoduchou choreografii a společně se pobavíte s Leošem Marešem, Simonou Krainovou a Ondřejem Sokolem. Bude to stát za to, to mi věřte! ;)

Kromě pokusu o překonání tanečního rekordu bude na výstavišti ještě 10 hal plných zábavy, sportu, adrenalinu a her pro všechny věkové kategorie. Budete se bavit celý den.

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / předprodej vstupenek

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / web / facebook

ODKAZ: FESTIVAL LIFE / událost na facebooku