Vyzkoušela jsem: BODY WRAPS – zábaly zajišťující okamžité zeštíhlení. Jak fungují?

Zeštíhlení hned, s okamžitým a viditelným efektem – přesně to slibují speciální zábaly „Body Wraps“, které provádí v brněnském studiu Power Fitness Brno. Já je vyzkoušela – upřímně, zajímalo mě, zda a jak to opravdu funguje. FUNGUJE – a to na základě okamžitého odstranění přebytečné vody z těla. :) Víc vám prozradím v mé následující reportáži!

Holky, ruku na srdce – po okamžitém zeštíhlení, v podstatě „bez práce“, toužíme někdy za život asi úplně všechny. I já… :) Ale, jak moc dobře vím, právě ono efektivní zeštíhlení skutečně není jen tak, respektive, jen tak bez práce. Na trhu dnes najdete mnoho způsobů a metod, které zeštíhlední slibují, ale, jak jsem se měla možnost přesvědčit, zdaleka ne všechny jsou efektivní a hlavně, bez „jo-jo“ efektu.

Krásná a šíthlá postava, to je sen asi každé z nás. Ale vyznat se v tom, jaké postupy, diety, cvičení…jsou skutečně účinné, to je opravdu nesnadný úkol. Ovšem – já moc ráda různé nové metody a způsoby zeštíhlení testuji – a ráda se tu s vámi pak o své dojmy podělím – tak, jako nyní, kdy jsem vyzkoušela speciální zeštíhlující zábaly Body Wraps v brněnském studiu Power Fitness Brno.

Co to vlastně zábaly Body Wraps jsou a na jakém principu fungují?

Hned v úvodu vám chci říct zásadní informaci, která, sama o sobě, účinnost Body Wraps potvrzuje. Zábaly Body Wraps vás nezbavují přebytečného tuku! Což logicky ani není možné – hubnout bez pohybu a jenom „díky“ zábalu. Body Wraps vaše tělo ovšem okamžitě, efektivně, zbavují přebytečné zadržené vody. A to tak dokonale, že efekt vidíte na vlastní oči v podstatě okamžitě.

Jak to celé probíhá
Časově si na zábaly Body Wraps vyčleňte tak hodinku a půl.

Ve studiu Power Fitness Brno vás nejdříve přeměří – což je důležité, aby bylo opravdu hned vidět ono okamžité zeštíhlení.

Míry obvodu na různých místech těla (paže, hrudník, břicho, hýždě, stehna, lýtka…) se zapíší do kartičky – následně se po zábalech srovná, jaký je v daných oblastech úbytek na cm.

Před samotnými zábaly se provede lehká masáž k otevření lymfy, přes kterou probíhá odvodnění a také, detoxikace – což je další skvělý efekt těchto zábalů.


Následně vás zabalí do speciálních bandáží, které jsou namáčeny v kaolínu, vzácných minerálech a také v cesmínovém čaji, který má odvodňující účinky. Tato směs je čistě přírodní a dermatologicky testovaná.

Po zawrapování, kdy vypadáte doslova jako mumie :) odpočíváte ve speciálním obleku (aby vám nebyla zima) cca 50 minut. Zábaly jsou příjemné, nedráždí pokožku, nijak negativně je nepociťujete.
Během doby, kdy ležíte, je dobré pít – i cesmínový čaj, který posiluje odvod přebytečné vody z těla.

Po 50 minutách se zábaly sundají a jde se měřit! Opět ta samá místa, která se měřila před wrapováním. Hodnoty se opět zapisují do tabulky – aby bylo jasně vidět zeštíhlení.

Celou kúru je dobré absolovat cca za týden ještě jednou, pro dosažení nejlepších výsledků – což jsem udělala také já – přikládám fotku své tabulky, kde je vidět můj celkový úbytek na cm, což bylo v mém případě 10,5 cm.

Skvělé na této metodě je, že funguje opravdu okamžitě a s okamžitě viditelným efektem. Je tedy vynikající třeba pro situace, kdy potřebujete fakt rychlé zeštíhlení – třeba vás čeká ples, svatba…
Odplavení přebytečné vody z těla je navíc dlouhodobé – při dodržení správné životosprávy nedojde znovu k nežádoucímu zavodnění.

Zábavy Body Wraps jsou skvělé také na celulitidu, zmiňovanou detoxikaci těla. Za sebe hodnotím skvěle a pokud vás trápí nadbytečné zadržování vody v těle – vyzkoušejte. ;)

Víc fotek z celého procesu najdete i ve fotogalerii. :)

Studio Power Fitness Brno najdete na Pekařské 25.

ODKAZ: POWER FITNESS BRNO / web
ODKAZ: POWER FITNESS BRNO / facebook