Představuji: Point Café • Bar na Svoboďáku!

Něco vám povím, dobrých kavárniček, těch není nikdy dost! Právě proto mě vždycky moc potěší, když objevím nějakou pro mě novou, hezkou, útulnou, která si mě získá a do které se budu zkrátka ráda vracet. Nedávno jsem na nám. Svobody zašla vůbec poprvé do kavárny a baru Point Café a zcela narovinu, vůbec jsem netušila, že tu tak nádherné a příjemné místo máme. A protože si tato kavárnička rozhodně zaslouží větší pozornost, rozhodla jsem se, že vám ji představím i tady, na blogu! ;)

Při mé práci jsou kavárny mým velmi častým „útočištěm“. Domlouvám si v nich různé schůzky a také, ráda odtud pracuji, notebook nosím všude s sebou a právě v kavárnách ráda píšu – i třeba řádky pro tento blog. ;)

V Brně mám už několik svých oblíbených kaváren na mnoha místech, ale upřímně, v centru jich bohužel moc není – jenom asi dvě, kde mi to ve všech směrech vyhovuje. V kavárně si totiž chci nejen dát dobrou kávu, čaj, ale také třeba něco malého k jídlu. Důležitá je pro mě i celková atmosféra kavárny, to, jak na mě působí její prostředí – mám ráda hezká místa, která mají své jedinečné a specifické kouzlo a tak nějak i svoji „vlastní identitu“.

Nedávno jsem dostala tip právě na kavárnu Point Café • Bar, kterou najdete na nám Svobody 8 a upřímně, vůbec jsem o této kavárně zde netušila – a to bývám zde, v centru, téměř denně.

Do kavárny jsem se zašla podívat a zcela upřímně, naprosto si mě získala. Jen to přesně ten typ příjemných a osobitých kaváren, kde se budete cítit naprosto skvěle, opravdu!

Tato kavárna a vlastně, také bar, má totiž co nabídnout, a to doslova, v podstatě po celý den, od rána, až do večerních a nočních hodin, kdy to zde funguje i jako stylový bar – probíhají zde také klubové akce.
V nabídce není jen široký sortiment nápojů, ale také nejrůznější dobroty, vynikajícími snídaněmi počínaje – kavárna otvírá v 9 hodin ráno a snídaňové menu, včetně snídaňové polévky, se tu podává až do 14. hodiny!

Ke kávě si tady můžete dát také úžasné dezerty, dortíky, od zdejší cukrářky a upřímně, umí je fakt výborné! ;)

Navíc, prostory této kavárny rozhodně stojí za návštěvu – jsou opravdu jedinečné, zajímavé – zejména sklepní prostory mají svoje charakteristické kouzlo. Mimochodem, dá se zde zorganizovat také firemní večírek, školení, promoce nebo třeba rozlučka se svobodou.

Kapacita je až 60. míst a v letní sezóně je před kavárnou venkovní posezení s výhledem přímo na náměstí.
Navíc, na vaši akci vám zde zajistí a připraví kompletní catering… ;)

A co vy, znáte Point Café •  Bar? Chodíte sem? Podělte se o dojmy! ;)

Na závěr jedna zajímavost – Point Café • Bar bude mít brzy bráchu, a to hned vedle – Point Burger. V nabídce tu budou fresh burgery, Fish &Chips, tortily a saláty. To se máme na co těšit, hmmm? ;)

Jak to v Point Café vypadá? Mrkněte na fotky do fotogalerie… ;)

Point Café najdete na nám. Svobody 8.

ODKAZ: POINT CAFÉ •  BAR / facebook