Představuji: Madam Podprsenka – nejlepší výběr prádla pro všechny velikosti!

Dnes tu otevřu jedno takové, čistě „holčičí téma“ – a to výběr správné podprsenky! Holky, jak jsem se totiž měla možnost přesvědčit, často žijeme v mylné informaci o tom, jaké velikosti nám vlastně sednou! A řeknu vám, taková dobře a hlavně, správně padnoucí podprsenka, ta dokáže s vaším dekoltem doslova divy… ;) Kde vybírat, kde vám pomohou a co je důležité – najdou tu vaši správnou velikost? A kde koupíte zároveň krásné kousky, které stojí za pozornost? Můj tip jsou určitě obchody brněnské značky Madam Podprsenka. V Brně je najdete už na dvou místech a dnes vám je představím i tady, na blogu!

Zcela narovinu a upřímně – nákup podprsenky pro mě nebyl nikdy zvlášť příjemnou údálostí. Nakupovala jsem vždy v běžných obchodech s prádlem, kde to celé probíhalo téměř bez rozdílu tak, že jsem prodavačce sdělila svoji velikost (tu, o které jsem se později dozvěděla, že není správná) a šla jsem zkoušet. V kabince mi naprostá většina toho, co jsem vybrala, nesedělo. A bohužel, většinou mi tu nikdo nebyl ochotný pomoci, nebo poradit.
Nesedí? Nesedí. Hmm, tak to bohužel… S těmito slovy se se mnou většinou v obchodech rozloučily. A to nejsem, alespoň myslím, majitelkou hrudníku s nějakými netypickými velikostmi.

Zkrátka, při výběru tak zásadní věci, jakou pro nás, ženy, je podprsenka, to chce svěřit se do rukou profesionálům – těm, kdo nám, ženám, rozumí, mají zkušenosti a dokážou se nám věnovat.
Proto dávám už dnes přednost raději specializovaným obchodům s prádlem – protože, jak jsem měla možnost zjistit, tady si výběr podprsenky naopak užijete – samozřejmě, v pozitivním slova smyslu! ;)

A kam pro prádlo v Brně? Právě na toto téma mi také často píšete dotazy – proto vám chci dnes jednu skvělou značku a její rovnou dvě prodejny doporučit. Slyšeli jste už o MADAM PODRSENCE?
Madam Podprsenka – to je značka, kde výběru prádla a hlavně, dobře padnoucího prádla, opravdu dobře rozumí. Jsou připravení se vám v obchodech věnovat a najít vám to, co zkrátka dokonale padne, bez jakýchkoliv kompromisů.  Opravdu – sama jsem tady byla moc spokojená, protože ten osobní přístup, ten zkrátka v běžných obchodech nedostatene. 

Madam Podprsenka má v Brně dvě prodejny – na Hybešově a také na Údolní, kde najdete pár měsíců otevřenou Madam Deluxe – tady se zaměřují na více luxusnější značky, ale koupíte zde samozřejmě i prádlo běžně dostupných brandů.

Důležitou informací je, že tu seženete prádlo – podprsenky – naprosto všech dostupných velikostí. Jak ze svého okolí vím, hlavně majitelky objemnějších hrudníků mají se sháněním podprsenek problém. V obchodech Madam Podprsenka koupíte i hodně velké velikosti – navíc, v nádherném provedení.

Navíc, a co je zásadní – v obchodem Madam Podprsenka vám vaši správnou velikost teprve určí. Přeměří vás a najdou to, co opravdu padne. Vůbec tedy nemusíte svoji velikost znát. Co mě velmi překvapilo – já doposud myslela, že moje velikost je 75B. V obchodě Madam Podprsenka určili moji velikost jako 70D… :) Ovšem, tato velikost mi sedla přímo dokonale! :)

Při výběru a zkoušení se vám tady budou věnovat. Ochotně vám pomohou se zapínáním, správným umístěním, zkrátí, nebo prodlouží vám ramínka… A tak to má být. ;)

Co se značek týká, najdete v obou obchodech, jak Madam Podprsenka, tak Madam Deluxe, široký výběr nejrůznějších brandů – za zmínku pak jistě stojí Lise Charmel, Empreinte, PrimaDonna, Simone Perele, Charmline, LingaDore, Le Bourget, Felina…

Kromě podprsenek v těchto obchodech koupíte i krásné kalhotky, celé soupravy, noční košilky, župánky, plavky… Zkrátka, samé ty krásné věci, které ke spodnímu prádlu patří…
A mimo to – v obchodě Madam Deluxe na Údolní stojí za pozornost i nabídka úžasných kašmírových svetříků… ;)

Holky – pokud si chcete koupit nové prádlo, určitě si udělejte cestu právě sem, věřím, že nebudete litovat. A něco vám povím – ten náš, ženský pocit z dokonale padnoucího prádla, ten je zkrátka k nezaplacení. ;)

V Brně najdete prodejny Madam Podprsenka na Hybešově 46 a Madam Deluxe na Údolní 31.

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / web
ODKAZ: MADAM PODPRSENKA/ eshop

ODKAZ: MADAM PODPRSENKA / facebook
ODKAZ: MADAM DELUXE / facebook