Představuji: království pro čtyřnohé miláčky z brněnské Malé Dílny :)

Zajímavé projekty, které vyrábí a nabízí originální a jedinečné věci, se kterými se obvykle na trhu jen tak nesetkáte, ty podpořím vždy a moc ráda. Navíc, když tyto projekty pochází z Brna… :) Jedním z takových je určitě i Malá Dílna, značka, za kterou stojí sympatická dvojice Monika a David. Jejich autorské výrobky rozhodně nepostrádají napád a skvělý design – třeba jako úžasné pelíšky pro pejsky. Ty jsou tak dokonalé, že vám tu o nich musím napsat víc – stojí totiž rozhodně za pozornost!

Sama jako „srdcem pejskař“, coby panička dvou psích dědoušků, mám ke všemu „psímu“ odjakživa hodně vřelý a blízký vztah. Psí kamarádi mě provází v podstatě celým životem a upřímně, už si nedokážu představit být bez pejska. Samozřejmě se snažím, aby naši pejskové měli hezký, veselý život – jsou to pro mě, jak já říkám, čisté duše plné bezpodmínečné lásky, které si zaslouží jen to nejlepší. A pokud to jde, ráda pomáhám i pejskům, kteří v životě neměli takové štěstí, podporuji psí útulky, psí hospic… Zkrátka, pejsci mají v mém životě své důležité místo.

Zpátky ale k zajímavému projektu, o kterém píšu v úvodu – o značce Malá Dílna, na které je mimo úžasné výrobky, které nabízí, sympatické i to, že je brněnská. Má tak tady, na mém blogu, rozhodně svoje opodstatnění… :)

Za Malou Dílnou stojí sympatická dvojice, Monika a David, kteří nabízí celou řadu úžasných, autorských věcí v jedinečném designu. Jedná se o dřevěný nábytek, bytové dekorace, nebo třeba originální, dřevěné pelíšky pro pejsky. A povím vám, tak krásné pelíšky jsem opravdu nikde neviděla!
Pelíšky vznikají v rámci značky Náš pelíšek, který je projektem právě Malé Dílny.

Psí pelíšek je pro každého pejska zásadním místem – je totiž „jen jeho“ – dává mu pocit jistoty, bezpečí a určité sounáležitosti s rodinou, se kterou žije.
A díky bohu – už často neplatí, že se pejsek musí spokojit jen s nevzhledným pelechem, nebo, v horším případě, s obyčejnou boudou na zahradě.

Ze své zkušenosti vím, že pro pejsky jsme vždy vybírali takový pelíšek, který by samozřejmě plnil svůj účel, ale zároveň, který by krásně vypadal a stal se tak v podstatě jedinečným doplňkem interiéru našeho domova. A sehnat takový pelíšek, hezký, designový, to většinou nebylo jen tak.

Značka Náš pelíšek ovšem právě takové pelíšky nabízí – kvalitní, designové, ze dřeva – a skutečně krásné. 

Náš pelíšek si můžete vybrat ze tří různých typů provedení – přesně tak, aby se hodil právě k vám domů. Dál si vyberete také typ potahu na matraci – což je rovněž součástí ceny pelíšku.
Matraci s potahem si můžete kdykoliv dokoupit a vybrat novou – pelíšek rázem získá svůj nový vzhled.

V rámci Našeho pelíšku si můžete vybrat i další „psí doplňky“ – třeba psí klíčenku, polštářek, nebo drobnosti – jen tak, pro radost. ;)

Pejskaři, co na to říkáte? Nejsou takové pelíšky úžasné? Já se do nich úpně zamilovala, fakt dokonalost sama… :)

Pelíšky si můžete detailně prohlédnout také ve fotogalerii.

ODKAZ: MALÁ DÍLNA / web, eshop
ODKAZ: MALÁ DÍLNA / facebook