Podzimní novinky ve SPA hotelu Lanterna

Podzim na horách má svoji velkou a kouzelnou atmosféru, kterou já miluji. Návštěvu hor, konkrétně mých milovaných  Beskyd, nevynechám žádné roční období, ale povím vám, podzim je tu vždy dokonalý. Ještě víc umocní zdejší krásnou přírodu, která se promění v úžasně barevnou scenérii. Mým srdcovým místem zde jsou jednoznačně Velké Karlovice – a dnes bych vám chtěla napsat, co zajímavého se ve zdejším SPA hotelu Lanterna bude dít právě na podzim… :)

Beskydy si mě získaly hlavně svou čistou a panenskou přírodou, která – alespoň já to tak vnímám – není doposud dotčená do takové míry konzumní civilizací, jak je tomu v jiných koutech naší země. Vše mi zde přijde takové…opravdové, radostné, příjemné… Zkrátka, jezdím sem ráda a často, a to v jakoukoliv roční dobu.

Právě aktuálně, podzim, babí léto, je na horách dokonalý. Příroda září barvami a ruku na srdce, něco do sebe mají i ranní mlhy, všechno působí až pohádkově.
Ve Velkých Karlovicích, kam jezdím já, je opravdu nádherně – kdo tu byl, dal mi vždy za pravdu. Najdete zde skvělý Resort Valachy, jehož hotely nabízí svým hostům jedinečné služby. I díky nim sem cesta opravdu stojí za to, zkrátka, věřte, že se tu nudit nebudete a pobyt si užijete více než na 100%…

Nejkrásnějším z hotelů je určitě SPA hotel Lanterna. Za zmínku rozhodně stojí zdejší vyhlášená gastronomie, wellness služby, masáže, bazén, zážitková restaurace Vyhlídka, nebo posezení ve zdejším Coctail baru…

A právě tento hotel si pro své hosty často připravuje nejrůznější zážitkové eventy. I podzim zde bude, co se akcí týká, opravdu bohatý.

Spa hotel Lanterna se těší velké oblibě zajména u gurmánů, propojuje, co se právě nabídky jídel týká, valašské tradice s moderními trendy, přičemž inspiraci čerpá i z pravidelných návštěv zahraničních michelinských šéfkuchařů. Oceňovaná je i spolupráce hotelu s místními producenty či bohatá vinotéka.

Na podzim si tu můžete nejen pochutnat na specialitách z nového sezónního menu, ale také můžete vyzkoušet aktuální šestichodové menu zážitkové restaurace Vyhlídka.

Listopad si gurmáni neumí představit bez svatomartinské husy. Menu i se svatomartinskými víny se bude v Lanterně servírovat od 11. do 19. listopadu, v hlavní roli s pomalu pečeným husím stehýnkem na hruškách s dýňovým zelím a karlovarským či bramborovým knedlíkem.

Milovníkům nevšedních zážitků by neměla uniknout Noc bílých lanýžů, která vzdá hold této i dalším vyhlášeným italským delikatesám.

Sváteční den 17. listopadu pak můžete prožít ve společnosti Ladislava Špačka, bývalého mluvčího a dlouholetého přítele prezidenta Václava Havla. Poslechněte si vzpomínky na deset let v prezidentských službách při čaji o páté.

Ladislav Špaček se do Lanterny vrátí ještě 1. prosince, kdy si s ním při Kurzu etikety s degustačním menu osvěžíte znalosti společenského chování a stolování. O den později se mohou etiketě přiučit i děti.

Kdo by si chtěl pochutnávat také v závěru roku, může si ve Spa hotelu Lanterna naplánovat vánoční pobyt se štědrovečerní večeří a samozřejmě také Silvestra.

Zkrátka, myslím, že pár dnů strávených právě zde, ve SPA hotelu Lanterna, je tím nejlepším způsobem relaxe, obohaceným o jedinečné zážitky. Věřte, na takové chvíle budete vzpomínat ještě dlouho… :)

ODKAZ: RESORT VALACHY/web
ODKAZ: RESORT VALACHY/facebook

ODKAZ: SPA HOTEL LANTERNA/web