Zimní móda pro dětičky z Primigi Store!

Zima je tady, a to v plné síle! Taky jste si toho už všimli? No, co vám budu povídat, radost z toho nemám… A proto je nutné se do zimy pořádně vybavit, hlavně teplým oblečením. A to se týká nejen nás, dospělých, ale také dětí. Maminky, vybíráte pro děti teplé, zimní kousky? Pak věřím, že by vás mohl inspirovat můj článek – mám pro vás totiž fotoreport zimní módy pro dětičky, z obchodu Primigi!

Do obchodu italské značky Primigi chodím nakupovat ráda – mají tu opravdu úžasný výběr, a to jak oblečení, tak i krásných, zdravotně nezávadných botiček – o těch jsem vám tu mimochodem psala nedávno – mrkněte, jaké krásné zimní botičky aktuálně v Primigi najdete.

Zpátky ale k zimní módě – protože i teplých, zimních věcí, pro kluky a holčičky, mají v Primigi opravdu spoustu. Já tu pro vaši inspiraci spoustu věcí opět nafotila, věřím, že by vám můj fotoreport mohl ulehčit výběr.

Jak jsem si z vlastní zkušenosti už ověřila, věci značky Primigi jsou nejen krásné a stylové, ale také velmi kvalitní – což se v případě dětského oblečení opravdu hodně hodí. :) Jak vím, děti, hlavně tedy kluci, dávají oblečení někdy pořádně „zabrat“, takže kvalita je fakt důležitá!

U značky Primigi si cením kvality používaných materiálů. Například v případě dětských bundiček tu mají ty s péřovými výplněmi, které děti skutečně zahřejí. Péřové bundy jsou, myslím, na zimu skutečně tím NEJ! 

Obleční Primigi je vyrobené z přísně certifikovaných materiálů, skvělé jsou kousky z egyptské bavlny a příměsi hedvábí. Naprostá většina běžného oblečení, pro děti – a to už od těch nejmenších velikostí – je vyrobená z vysoce kvalitní bavlny.

V Primigi seženete oblečení pro děti všech věkových kategorií, a to už od těch nejmenších, miminkovských velikostí.

Pro inspiraci jsem vám tu opět nafotila mnoho fotek, zaměřila jsem se hlavně na zimní módu, pro kluky a holčičky.

PRO KLUKY

PRO HOLČIČKY

Za pozornost tu rozhodně stojí také krásné čepičky a další doplňky!

Prohlédněte si spoustu dalších fotek také ve fotogalerii!

Obchod Primigi najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO / web / eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO / facebook