Už jste slyšeli o „biorezonanci“? Rozhodla jsem se ji vyzkoušet!

Nedávno jsem se dozvěděla o jedné zajímavé metodě, která může být přínosným řešením pro nejrůznější zdravotní obtíže. Jmenuje se „biorezonance“ a já se rozhodla ji vyzkoušet – na eliminaci projevů mých silných alergií. Tato metoda se dá ale aplikovat i na jiné zdravotní problémy – dnes vám o ní napíšu něco víc, věřím, že by vás právě toto téma mohlo také oslovit… :)

Možná si z některého z mých článků tady, na blogu, vzpomínáte, že jsem se vám svěřovala se svými zdravotními problémy – které se týkají alergií. Už od dětství jsem poměrně silný alergik, trápí mě obtíže, které právě z alergií vyplývají – senná rýma, pálení a svědění pokožky, exémy, problémy s očima a bohužel, také lehčí forma astmatu.

Alergické projevy mě obtěžují v podstatě celoročně, vyvolávají je totiž zejména pyly, ale také plísně – které jsou časté teď, na podzim, kdy venku tleje listí. Musím říct, že aktuálně jsem na tom právě na podzim nejhůř a ideální to není také v zimě, kdy mě víc trápí zase astmatické problémy a potíže s dýcháním.

Musím říct, že na alergie jsem od dětství vyzkoušela snad vše – vakcinace, akupunkturu, homeopatika a samozřejmě, také klasické léky, bez kterých to bohužel dodnes stále nejde. Beru léky – antihystaminika, kortikoidy na potlačení příznaků astmatu a také, lokální spreje a kapky do nosu a očí. Je toho poměrně dost, ale bez léků bohužel nemůžu normálně fungovat – zejména v období, kdy jsou mé alergické projevy nejsilnější.

Právě alergie jsou v dnešní době poměrně častou civilizační nemocí, která trápí poměrně hodně lidí. A jak dobře i ze svých vlastních zkušeností vím, je velice obtížné se alergií na trvalo a jednou provždy zbavit.

Proto mě moc zaujalo, když jsem se dozvěděla o jedné zajímavé (a pro mě nové) metodě, která může být právě na úpravu alergických obtíží velice efektivní. Jde o tzv. BIOREZONANCI – provádí ji jako jediní v Brně na klinice reprodukční medicíny Repromeda.

V Repromedě nabízejí pacientům vyšetření a léčbu pomocí přístroje na biorezonanci Bicom. Tato technika se opírá o matematicko-fyzikální principy a dokáže odhalit a léčit nejen problémy s neplodností, ale také alergie nebo různé závislosti. Cílem je tělo zbavit potíží a dostat ho do rovnováhy. Velkou výhodou je i její neinvazivita a tudíž bezbolestnost.

Samotný princip a „fungování“ biorezonance jsou také nesmírně zajímavé – metoda je založena na předpokladu, že všechny organismy a jejich jednotlivé orgány vysílají jedinečné elektromagnetické vlnění. Unikátní a rozpoznatelné vlnění vydávají také například viry, bakterie a jiné patogeny. Biorezonance tyto vlny lidského těla i případných patogenů dokáže změřit a jasně tak detekovat problém nacházející se v organismu. Přístroj rušivé vlnění vyhodnotí a porovná se známou a zdravou frekvencí. Chybný elektromagnetický kód je poté upraven a vysílán zpátky do organismu prostřednictvím „správné frekvence“ s cílem dostat tělo do harmonie.

Léčbu formou biorezonance na klinice Repromeda využívají k léčbě neplodností, ale jak jsem uvedla, tuto metodu lze aplikovat i na léčení dalších obtíží, včetně alergií. Pomocí této metody lze také odstraňovat různé blokády, záněty, alergie a intolerance, očistit organismus od škodlivin včetně těžkých kovů a elektrosmogu.

Biorezonance je navíc metoda bez problémů využitelná u dětí, dospělých i seniorů a dokonce i u zvířat.

Já jsem se právě biorezanci rozhodla vyzkoušet – protože na řešení obtíží spojených s alergiemi je tato metoda prý vynikající.
V lednu budu na klinice Repromeda absolovat několik terapií biorezonancí a sama jsem moc zvědavá na efekt a přínos. O to se tu s vámi pak samozřejmě moc ráda podělím formou reportáže… :)