Recenze: péče proti hlubokým vráskám od Tiande

Mít pleť stále krásnou, bez vrásek, „jako ve dvaceti“ – navíc bez invazivních zásahů, po tom toužíme asi úplně všechny a samozřejmě, také já. Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet skvělou péči právě pro eliminaci hlubokých vrásek od značky Tinade, která se mi výborně osvědčila už v minulosti. Tady je moje recenze – dámy, věřím, že by vás mohla oslovit… ;)

Když budu mluvit za sebe – samozřejmě, projevy stárnutí pozoruji. Vidím, že se objevují vrásky – je jich více a jsou i hlubší. Pokožka celkově ztrácí pružnost, jas – jak je mi známo, vlastní kolagen si pleť už v mém věku nevyrábí. Co se týká invazivních zákroků – botoxu, výplní, které jsou, zcela na rovinu, poslední dobou opravdu „IN“, těm zatím odolávám. Abych řekla pravdu, mám strach, že by mi tyto zákroky zcela změnily podobu, výraz, mimiku.

Stárnutí beru jako přirozenou věc a „nehroutím se z něj“. Ale – zároveň používám dostupné neinvazivní prostředky, kterými projevy stárnutí eliminuji. Třeba vhodnou a účinnou kosmetiku.

Nedávno jsem měla možnost otestovat tři zajímavé produkty od ruské značky Tiande – které jsou právě ve vzájemné spojitosti skvělou „anti-age“ péčí.

Tiande využívá léčebné síly bylinek, které jsou sbírané v asijských oblastech – v Číně, nebo Tibetu. Jedná se o vzácné bylinky s prokázanými léčebnými účinky.

Kosmetika a všechny přípravky Tiande mají tedy léčivé účinky – jedná se tedy o lékařskou kosmetiku, která je extrémně kvalitní, s obrovskou intenzitou účinných ingrediencí.

Jaké produkty jsem konkrétně otestovala?

Zásadním produktem této péče je tzv. Mezoroller – váleček, který je „vybavený“ miniauturními jehličkami. Váleček používáte cca 3x týdně, na požadované partie obličeje – kde právě řešíte problémy – vrásky.

Podotýkám, že použití tohoto válečku nebolí a krev rozhodně neteče… :) Provádíte jím v podstatě jemnou masáž, při které dojde k lehkému poručení svrchní vrstvy pokožky. Právě tím se v pokožce „nastartuje“ tvorba kolagenových vlákem – která probíhá cca 1 hodinu po tom, co váleček použijete.

Já můžu říct, že jsem si na masáž válečkem rychle zvykla a je pro mě příjemnou. Pokožka navíc vypadá při pravidelném použití skutečně krásně, je heboučká na dotek, svěží a neuvěřitelně projasněná.

Důležitou informací pro použití válečku ovšem je jeho naprostá sterilita – je tedy důležité si před použitím dobře umýt ruce, váleček dezinfikovat – třeba solným roztokem a také, zásadní je použití na dokonale vyčištěnou pleť.

V kombinaci s válečkem jsou pak vynikající další produkty, které mají onen „anti-age“ efekt. Jedná se o „Botox Effect“ Transdermal Complex – dva produkty, olejíček a sypký prášek – mezokoktejl, který používáte právě na pokožku „porušenou válečkem“.

Olejíček nanesete v malém množství na oční okolí, nosoretní rýhu a na čelo – jak jsem si otestovala, opravdu stačí jedna kapek. Olejíček pak nezanechává zbytkový pocit mastnoty. Ihned poté nanesete na daná místa, opět v malém množství, mezokoktejl, prášek.

Poté se opět aplkuje ve velmi malém množství olejíček – aby se všechny složky dokonale spojily. Pocitově jsem oba přípravky vnímala příjemně – a to i na mé velice citlivé pleti.

Tyto dva připravky stačí používat po použití válečku, cca 3x týdně.

Dalším krokem je Eye Corrective Sérum, které je tedy primárně určené na pokožku očních partií, nicméně, můžete ho používat na obličej celý.

Tento produkt si mě získal už na první pohled – jedná se o malé „rybičky“, které v sobě obsahují ono sérum. Stačí „odstřihnout ocásek“ – a sérum pomocí prstů aplikujete jako závěrečný krok po výše zmiňovaných přípravcích (olejíčku a mezokoktejlu).

Tento přípravek – sérum – je ovšem dobré používat každý den (můžete místo vašeho obvyklého krému, ráno i večer). Jedna „rybička“ vám vystačí i na celý den (možná i více), protože séra obsahuje – ač se to možná nezdá – opravdu hodně.

Opět, sérum pokožka velice rychle vstřebává, není mastné – mně vyhovuje „tak akorát“, přesně, jako krém.

To důležité na závěr – jak hodnotím a co na to moje pleť?
Musím říct, že mě tato značka opět utvrdila o své vysoké efektivitě. Co tyto produkty používám – cca měsíc – tak mám opravdu nádhernou, zdravě vypadající pokožku. Působí více svěže a bez tolik patrných vrásek – zejména ty hlubší vrásky, na čele a kolem očí, už nejsou tak moc viditelné, jako byly dříve – opravdu za sebe musím vřele doporučit.

Myslím, že pokud opravdu nechcete podstupovat zásadní invazivní zákroky, tyto přípravky ve vzájemné kombinaci jsou skvělou cestou, jak oddálit a zpomalit projevy stárnutí… :)

 

 

Kosmetiku Tiande můžete objednávat prostřednictvím paní Alice Zemkové a její stránky Tibetian Health & Beauty, více informací na telefonu 732 128 456.