Inspirace na botičky pro děti z Primigi Store!

Jak dobře vím, mezi vámi, čtenáři mého blogu, je mnoho rodičů – a tak tu také často a ráda zveřejňuji různé tipy právě pro vás, respektive, pro vaše děti! Dnes tu mám inspiraci na podzimní a zimní botičky – z obchodu Primigi! Mrkněte na moji fotoreportáž! ;)

Do obchodu Primigi, který najdete v brněnské Olympii, chodím pro své dva syny nakupovat často a ráda. Seženu tady totiž pro kluky vždy celou „výbavu“ – krásné oblečení pro všechny příležitosti a také boty. Právě botiček tady mají velký výběr, pro kluky i holčičky, a to už od těch nejmenších velikostí.

Když vybírám boty v Primigi, jsem si jistá, že pořizuji takové, které jsou kvalitní a co víc, jsou pro dětskou nožičku zcela zdravotně vhodné.
Jak už určitě sami dobře víte, pokud máte děti – výběr správných a zdravotně nezávadných botiček je pro děti zcela zásadní. Jejich nožička se totiž vyvíjí a špatně zvolené boty jí rozhodně neprospějí…

Boty značky Primigi mají zdravotní atestaci a jsou zdravotně zcela nezávadné. Mimochodem – můj článek o botičkách značky Primigi si můžete si můžete přečíst ZDE.

Aktuálně je v obchodě Primigi v brněnské Olympii k dostání celá kolekce podzim zima, a to nejen oblečení, ale  právě i boty. Boty jsem Vám zde opět nafotila, ať ty krásné kousky vidíte na vlastní oči. 

Skvělé je, že si můžete být jistí, že i když dětem pořizuje krásné boty, jsou zároveň i vhodné a zdravotně nezávadné. Bohužel, v mnoha případech totiž platí, že hezké boty od častokrát známých a zvučných značek nejsou pro děti vůbec vhodné… A naopak, boty od výrobců, které mají na své botičky zdravotní atestaci, bývají v mnoha případech vzhledově, zkrátka nic moc…:(

Navíc, v Primigi mají i super zimní modely – teplé botky s kožíškem, nebo Goratexovou membránou, díky které zůstane dětská noha v suchu.

Právě u botiček s Goratexovou membránou si v Primigi můžete být jistí, že vlhkost skutečně nepropustí. Jak bohužel vím, na trhu je dnes k dostání mnoho bot, co skutečnou Goratexevou membránu nemají…

Zkrátka, v Primigi najdete nejen krásné věci – oblečení pro děti a boty, ale také kvalitní. A o to přece také jde, že? :)

Prohlédněte si spoustu dalších fotek podzimních a zimních botiček také ve fotogalerii!

Obchod Primigi najdete v Brně v Olympii, nakupovat můžete také přes eshop, viz odkaz níže.

ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO / web/eshop
ODKAZ: PRIMIGI STORE BRNO / facebook