Za výborným vínem a zážitkem v pilotní kabině do AirWine!

Dát si skvělé víno z rodinného vinařství a zároveň si vyzkoušet, jaké to je být pilot? Možná si říkáte, že tyto věci k sobě asi moc nepatří, tedy alkohol & řízení letadla. Máte pravdu, ovšem, spojení takových výjimečných zážitků si skutečně dopřát můžete! Kde? V AirWine, v leteckém simulátoru v Němčičkách u Brna – jehož součástí je i krásný vinný sklípek s výběrem vynikajících vín! Víc vám prozradím v mém dnešním článku… :)

O AirWine, leteckém simulátoru, který najdete kousek od Brna, v Němčičkách, jsem vám na blogu už psala.   Máte možnost se zde “proletět” v leteckém simulátoru Boeingu 737, dozvíte se také spoustu informací o létání – a co víc, můžete tu strávit příjemný čas, nejen v simulátoru, ale také ve vinném sklípku, který je součástí prostor, kde se nachází také simulátor.

Letecký simulátor AirWine nabízí zájemcům dva základní “letecké” programy – “Pilot” a “Kapitán” – tyto letecké programy jsou určené pro lidi, kteří nemají zkušenosti s řízením letadla, ale také pro ty, kteří letadlům rozumějí a létají.

Kromě toho si tu můžete vyzkoušet i další ze zajímavých „leteckých“ balíčků – třeba program Sully – zázračné přistání na řece Hudson, kdy se skutečně přenesete do stejné situace, ve které byl kapitán Sully na osudném letu 1549 US Airways, kdy byl nucen nouzově přistát na řece Hudson v New Yorku.

Dále AirWine nabízí program Trénink – je určený pro piloty a nadšence, kteří si chtějí procvičit lety před pravidelným přezkoušením, nebo jen tak.

Zaujaly mě také programy, kdy si můžete vyzkoušet nejrůznější extrémní podmínky „ve vzduchu“ – třeba letět během silného větru, nebo v mlze. Adreanalinovým zážitkem pak může být letový balíček, kdy vám během letu vysadí jeden z motorů. Více k nabízeným balíčkům v AirWine – ZDE.

A věřte, že prožitek v tomto letecké simulátoru budete mít skutečně naprosto věrohodný a od pocitu “ve vzduchu” naprosto k nerozenání – výhled z kokpitu zajišťují projekce na tři plátna, se zorným úhlem téměř 180°, která vytváří realistický dojem.

Co je ovšem až raritou – je to, že simulátor AirWine najdete v prostorách vinného sklípku, kde můžete ochutnat i vynikající vína z rodinného vinařství. Právě zde, ve sklípku, navíc se zážitkem z letu na simulátoru, lze uspořádat i hodně vydařenou skupinovou akci, ze které budou všichni zúčastnění žít ještě hodně dlouho.:)

Z připravených balíčků pro skupiny si tu rozhodně vyberete. A je tu myšleno opravdu na vše! Kromě zážitku v simulátoru se zde postarají i o občerstvení, nápoje a také degustace vín z vinařství. A dokonce i o narozeninový dort! Nudit se tedy rozhodně nebudete…:)

Akce tu probíhají formou přivítání s přípitkem, nechybí chléb se škvarkovou pomazánkou, pak následuje obvykle řízená degustace se sklepmistrem přímo v místním vinném sklípku. Ochutnáte vybraná bílá, růžová i červená vína, následuje večeře, případně obložené mísy a jako dezert káva s medovníkem.

Volnou zábavu vám pak zpestří právě létání v simulátoru. ;)

Kromě narozeninových oslav zde můžete uspořádat třeba vánoční večírek, oslavu promoce, rozlučku se svobodou, nebo firemní sešlost – teambuilding…možností je spoustu.:)

Tak co říkáte, není oslava, večírek, posezení s více přáteli…v AirWine, “v oblacích” a s dobrým vínem super tip? Za mě tedy rozhodně ANO! Na takové chvíle budete Vy i Vaši přátelé vzpomínat celý život, doporučuji z vlastní zkušenosti…:) A mimochodem, máte tu možnost si vyzkoušet, jestli se s lehkou hladinkou alkoholu pilotuje třeba i lépe… ;) :)

Letecký simulátor AirWine najdete v Němčičkách, na adrese Němčičky 285. Více informací o rezervacích a také o možnostech zakoupení dárkových poukazů se dozvíte na webu AirWine, viz odkaz níže.

ODKAZ: AIRWINE / web
ODKAZ: AIRWINE / facebook