Soutěž o zavinovačku dle vlastního výběru od Lůžkoviny Brno – vyhlášení výherce

Je tu vyhlášení soutěže o dětskou zavinovačku dle vlastního výběru od firmy Lůžkoviny Brno s.r.o.! Komupak udělám dnes radost? Dozvíte se v článku! ;)

Nedávno jsem vám na blogu představila jednu zajímavou značku – Lůžkoviny Brno –  tato malá brněnská firma vyrábí už od roku 1992 na míru požadavků svých zákazníků péřové lůžkoviny a také, pečuje o jejich dlouhou životnost.

Proč spát v peří? Peří je čistě přírodní a z hlediska ekologie naprosto recyklovatelný produkt. Do dnešní doby nebylo vynalezeno umělé vlákno, které by mělo podobné izolační schopnosti. Udrží například teplotu čtyřikrát lépe než výrobky ze syntetických vláken, má schopnost stoprocentně odvádět vlhkost a dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho těla a pohybům při spánku.

Lůžkoviny Brno nabízí široký sortiment péřových přikrývek a polštářů v mnoha řadách a edicích, kdy si opravdu vybere každý. Velmi oblíbeným produktem jsou také péřové dětské zavinovačky, které připomínají prostředí dělohy a pomáhají děťátku první tři až čtyři měsíce po narození se správně “rozvinout”. Poskytují mu pocit tepla, bezpečí a omezený prostor, jako mělo v maminčině bříšku, miminka se v zavinovačce také snáze uklidní, cítí se bezpečně, lépe usínají a spí.

A právě dětskou zavinovačku dle vlastního výběru jste mohli vyhrát i v mé soutěži (více k pravidlům ZDE).

Grautuluji vylosované výherkyni, kterou je:

ZUZANA PĚCHOTOVÁ

Zuzko, gratuluji, ozvu se Vám ohledně Vašeho výběru a předání ceny.

Sortiment péřových lůžkovin a dětských zavinovaček najdete na webu a eshopu Lůžkoviny Brno, nebo pak v kamenné prodejně Malátova 22 v Králově Poli v Brně. Z domova a odkudkoliv můžete využívat i doplňkovou online službu https://cistirnaperibrno.cz

ODKAZ: LŮŽKOVINY BRNO / web, eshop
ODKAZ: LŮŽKOVINY BRNO / facebook