Spát v peří? ANO! Představuji brněnskou značku Lůžkoviny Brno! A pozor – můžete soutěžit i o zavinovačku dle vlastního výběru!

Ráda bych vám dnes představila jednu zajímavou brněnskou značku, která se specializuje na výrobu velmi kvalitních péřových lůžkovin – Lůžkoviny Brno! V článku vám prozradím, proč jsou právě péřové lůžkoviny tou nejlepší volbou a POZOR – můžete také soutěžit o péřovou dětskou zavinovačku dle vlastního výběru! Čtěte dál… :)

Na blogu věnuji také prostor zajímavým brněnským značkám, firmám, které stojí za pozornost a které nabízí kvalitní výrobky. Jednou takovou je určitě také firma Lůžkoviny Brno s.r.o. – tato malá brněnská firma vyrábí už od roku 1992 na míru požadavků svých zákazníků péřové lůžkoviny a také, pečuje o jejich dlouhou životnost.

Určitě víte, že už naše babičky považovaly spaní v peří za symbol určitého luxusu, zkrátka, moc dobře věděly, že vás prachová peřina v zimě zahřeje víc, než hrnek horkého čaje.
A právě návrat ke starým dobrým časům je to, na čem staví právě značka Lůžkoviny Brno.

Proč spát v peří? Důvodů je spoustu – a hned na úvodu píšu, my, alergici, se rozhodně nemáme čeho bát – peří samo o sobě totiž není alergenem, alergie na něj neexistuje!

Peří je čistě přírodní a z hlediska ekologie naprosto recyklovatelný produkt. Do dnešní doby nebylo vynalezeno umělé vlákno, které by mělo podobné izolační schopnosti. Udrží například teplotu čtyřikrát lépe než výrobky ze syntetických vláken, má schopnost stoprocentně odvádět vlhkost a dokonale se přizpůsobí tvaru vašeho těla a pohybům při spánku.

Péřové lůžkoviny tak oceníte nejen pro jejich přírodní původ, ale i pro neuvěřitelnou měkkost, lehkost, pružnost a dlouhou životnost.

Musím sama přiznat, že jsem také měla strach z toho, že my, alergici, zkrátka v peří spát nemůžeme, protože způsobuje alergie. Tak tato představa je mylná – alergie na peří opravdu není. Alergii můžete mít na roztoče, prach – což mohou být nežádoucí segmenty jakékoliv výplně lůžkovin.

V Lůžkovinách Brno navíc používají sypkoviny z kvalitně tkané 100% bavlny, která brání průniku peří na povrch a roztočům směrem dovnitř.

Co přesně Lůžkoviny Brno nabízí? 
Nejoblíbenější kolekcí péřových přikrývek a polštářů je edice Gold Line , která je vyrobena z prachového peří severských hus. Peří těchto hus se díky klimatickým podmínkám chovu vyznačuje vysokou hřejivostí, vzdušností a velmi nízkou váhou.

Pro milovníky všeho českého jako jediní nabízí řadu Royal Line – z peří hus českých od známého místního chovatele. České husy se pyšní vysoce kvalitním krycím i prachovým peřím s vynikajícími termoizolačními vlastnostmi.

Edic přikrývek a polštářů ale mají více. Jsou rozlišeny podle podílu prachového peří, rozměru, potisku sypkoviny nebo možnosti praní v pračce. Více v nabídce.

Naprostým péřovým hitem je pak dětská zavinovačka,  která připomíná prostředí dělohy a pomáhá děťátku první tři až čtyři měsíce po narození se správně “rozvinout”. Poskytuje mu pocit tepla, bezpečí a omezený prostor, jako mělo v maminčině bříšku, miminka se v zavinovačce také snáze uklidní, cítí se bezpečně, lépe usínají a spí.

Zavinovačka je nepostradatelná také pro nedonošené a nezralé děti s nízkou porodní hmotností.

Miminko se vám v zavinovačce bude také lépe nosit, zavinovačka se hodí i do kočárku, nebo do autosedačky, protože dobře tlumí otřesy z jízdy.
Nabízí ji ve čtyřech rozměrech, čtyřech barvách a v pratelné variantě.

A jak jsem slíbila v úvodu, právě tuto krásnou zavinovačku dle vlastního výběru můžete v mé soutěži  vyhrát!
Jak soutěžit?

  1. like FB profilu Cool Brno Blog
  2. life FB profilu Lůžkoviny Brno
  3. do komentářů pod příspěvek na FB Cool Brno Blog označte někoho, komu by se péřové spaní také líbilo ;)

Z komentářů pak vylosuji jednoho, kdo krásnou zavinovačku dle vlastního výběru vyhraje.

A kdo nechce soutěžit, ale rovnou nakupovat, tomu se bude hodit kód na 5% slevu – stačí při objednávce zadat slevový kód “COOL”.

Sortiment péřových lůžkovin a dětských zavinovaček najdete na webu a eshopu Lůžkoviny Brno, nebo pak v kamenné prodejně Malátova 22 v Králově Poli v Brně. Z domova a odkudkoliv můžete využívat i doplňkovou online službu https://cistirnaperibrno.cz

ODKAZ: LŮŽKOVINY BRNO / web, eshop
ODKAZ: LŮŽKOVINY BRNO / facebook