Soutěž s obchodem CASA MIA!

Mám pro vás další zajímavou soutěž, která vás, věřím, potěší! Můžete vyhrát 2 poukazy v hodnotě 1000,- na nákup v obchodě CASA MIA v brněnském interiérovém centru Soho. A věřte, tak krásné věci, jako mají právě tady, se vám rozhodně budou líbit. Co si tu můžete vybrat a pořídit? O tom je můj dnešní článek, se soutěží!
Můžu vám říct, že ten krásný nábytek, bytové dekorace, nebo umělé květiny, jaké mají právě v obchodě CASA MIA, jsem snad jinde v Brně nikde neviděla. Opravdu – nádherné postele, sedací soupravy, stoly, konferenční stolky, židle, křesla, ale i doplňky, umělé květiny…to vše tady stojí za pozornost.
Navíc, pokud hledáte do vašeho interiéru opravdu originální kousky, takové, které běžné obchody nenabízí, tady si určitě vyberete.
Já na tomto obchodě oceňuji právě i tu jedinečnost nabízených věcí. Sama si moc nepotrpím na nabídku obvyklých řetězců prodávajících nábytek. Vadí mi ta až “pásová výroba”, kdy je každá věc vyrobena v obrovském množství kopií a také, často i mizerná kvalita. Raději si za danou věc trochu připlatím a co víc, vytvořím si k ní nějaký citový vztah.
Obchod CASA MIA nabízí nábytek a doplňky dovážené z Holandska a také z Indie. Často se jedná o nábytek z masívu, ruční výroby – a věřte, k takovému kousku, třeba právě z Indie, si onene citový a osobní vztah vytvoříte mnohem snáze… :)
Pojďme ale k avizované soutěži!
Obchod CASA MIA věnuje vám, čtenářům mého blogu, 2 poukazy na nákup, každý je v hodnotě 1.000,-. Vyhrát můžete vy, ale i ten, koho v soutěžním příspevku označíte.
Jak na to?
3. na Instagramu sledujte profil @coolbrnoblog
4. na Instagramu sledujte profil @casamiacz
5. do komentářů pod příspěvek na Facebooku Cool Brno Blog označte někoho, komu by výhra také udělala radost.
Přesně za týden od vyhlášení soutěže oznámím výherce!
Spoustu krásných dekorací, doplňků, nábytků…z obchodu CASA MIA si prohlédntě také ve fotogalerii.

ODKAZ: CASA MIA / web

ODKAZ: CASA MIA / facebook

Obchod a showroom Casa Mia najdete v interiérovém centru SOHO, v Brně, u nákupního centra Olympia.