Svatební festival 2018 v hotelu Courtyard by Marriott!

Tento pátek a sobotu jste mohli načerpat obrovské množství inspirace a tipů pro „DEN D“ – svatbu a vše, co k ní patří. V brněnském hotelu Courtyard by Marriott se totiž konal další ročník velkolepého Svatebního festivalu. Zúčastnila jsem se – a dokonce i jako „vysloužilá modelka“ jsem měla možnost předvést na módní přehlídce několik nádherných šatů… Jaký Svatební festival byl, co tu bylo k vidění a co rozhodně stálo za pozornost? O tom je moje dnešní reportáž! 

I když mám svoji svatbu už 11 let za sebou, musím říct, že mě svět kolem svateb stále doslova fascinuje. Vše je dnes jiné, než před těmi 11 lety, je tolik nových možností, způsobů, jak svoji svatbu doladit k naprosté dokonalosti – až mě někdy i mrzí, že si něco tak jedinečného, jako je svatba, asi v životě nezopakuji, i když, za tuto skutečnost bych samozřejmě byla úplně nejraději. :)))

Ale – těším se, až se jednou budou ženit mí synové a budou si moci svůj DEN D zrealizovat přesně podle přání, s využitím právě těch skvělých možností, které jsou dnes dostupné. A že jich je!

Mohli jsme se o tom přesvědčit právě i na Svatebním festivalu, který se letos konal 9. a 11. listopadu, tentokrát v nádherných prostorách hotelu Courtyard by Marriott. Mimochodem – právě umístění festivalu do tohoto hotelu dělalo z celého eventu ještě mnohem víc exkluzivní událost.

Návštěvníci zde mohli načerpat inspiraci pro svůj den D – a to do detailu. Ať už to byl výběr prstýnků, květin, pohoštění, šatů, nebo dokonce, také místa, kde svoji svatbu zrealizovat.

Doslova pastvou pro oči byly nádherně dekorované sweet bary, sladké dobroty, které jste tu mohli ochutnat. Samozřejmě – byly další inspirací pro vaši svatbu. A můžu vám říct, všechny ty dorty, cupcakeky, dezerty…to bylo něco! Až jsem nevěřila, že jde něco takového vůbec stvořit… :) Dobroty jste tu mohli samozřejmě také ochutnat – to jsem si nenechala ujít ani já. :)

Mezi vystavovateli nechyběli samozřejmě i fotografové, nebo květinová studia – která prezentovala nádherné dekorace, svatební kytice, výzdoby. Opět, neskutečná krása.

Na Svatebním veletrhu také po oba dny probíhaly módní přehlídky, které byly, řekla bych, tím hlavním programem. Své nádherné šaty tu prezentovali svatební salony i módní návrháři – a to opravdu zvučných jmen. Nechybělo například dnes uznávané sourozenecké duo PONER, svatební salon CAXA, návrhář Miroslav Michael Knot, z brněnských obchodů a butiků jste tu mohli vidět úžasné šaty z butiku PoshMe.

Několika módních přehlídek jsem se zúčastnila také já a moc jsem si to užila – a děkuji za příležitost takto trochu zavzpomínat na roky, kdy jsem se modelingu aktivně věnovala. Ovšem, teď už jsem byla mezi modelkami tak trochu „důchodkyně“. :)

Zkrátka, Svatební festival bych i tentokrát ve všech ohledech vydařený, výborně zorganizovaný a myslím, že všichni, pro které je téma „svatba“ aktuální, tu rozhodně našli to, co hledali a určitě i mnohem, mnohem více. Tolik pestré svatební inspirace na jednom místě se totiž opravdu jen tak nevidí! :)

Na mnoho fotek té parády se podívejte také do fotogalerie… :)

ODKAZ: BRNO SVATEBNÍ VELETRH – web