Travel Diary: Rodinný hotel Pod Bílou skálou

Možná si vzpomínáte – před časem jsem vám tu dávala tip na jeden zajímavý hotýlek na Vysočině, kam stojí za to si udělat výlet. Jmenuje se Rodinný hotel Pod Bílou skálou a najdete ho v Moravských Křižánkách. Já jsem tu nedávno strávila pár krásných dnů, s dětmi a kamarádkou a bylo nám tady přímo úžasně. ;) Pokud hledáte příjemné ubytování, v přírodě, vhodné pro děti, navíc kde výborně vaří, rozhodně chci doporučit! Víc o tomto hotelu a okolí, s tipy, jak zde trávit čas, v následujícím článku!

Vysočinu miluji, jezdím sem pravidelně snad už od dětství, celý tento kraj, hlavně kolem Devíti skal, už dobře znám, vím, co zde dělat, abyste si čas strávený zde užili na maximum. A dostala jsem tip na jeden zrekonstruovaný hotel, který najdete v Moravských Křížánkách – což je hned sousední vesnička za Devíti skalami.

Já jsem vám mimochodem o tomto hotýlku už psala – zaujal mě a chtěla jsem vám svůj tip předat (můj článek si můžete přečíst ZDE). Ovšem, před pár dny jsem si tu užila pár moc příjemných dnů – a tak mám už i svou osobní zkušenost.

A rovnou vám musím napsat, bylo to zde ve všech ohledech perfektní, byli jsme všichni moc spokojení a už teď vím, že jsem tady nebyla naposledy.

Rodinný hotel Pod Bílou skálou se nachází na samém okraji Moravských Křižánek, v podstatě téměř na samotě, což mám osobně pro tento typ hotelů a penzionů nejraději. Kolem dokola je opravdu jen nádherná příroda, lesy, louky a také rybník.

Mimochodem, ten rybník u lesa je také super, když je hezky, dá se v něm i koupat – čehož tu samozřejmě okamžitě využily naše děti a doslova nám do něj naskákaly i v oblečení. :) Ale co, to přece k dětství také někdy patří… ;)

Rodinný hotel Pod Bílou skálou je moc útulný, čistý a pokoje jsou stylově zařízené, bude se vám tady rozhodně líbit.

Pokoje jsou akorát velké, rozhodně nic ztísněného, nebo malého. Navíc, mají tu třeba i moc hezký mezonetový apartmán, tam bydlela moje kamarádka s dětmi, tak jsem měla možnost ho také vidět, stojí za to! ;)

Vyhlášená je v tomto hotelu také restaurace – o čemž svědčilo i to, že sem chodí na jídlo i neubytovaní hosté. My tu jedli několikrát a vždy jsme byli moc spokojení. Jídlo chuťově doladěné, suroviny se mi zdály absolutně kvalitní. A z jídel si tady vyberou i děti.

Vůbec, pro děti je tento penzion naprosto ideální. Uvnitř je malý dětský koutek, kde si mohou pohrát…

…a venku prolézačky, houpačky… Skvělé je, že děti tu mohou všude sami běhat, být venku – starší i bez dozoru – vy se nemusíte bát, že by tu jezdila auta. Zkrátka, je tady absolutní klid a pohoda.

Restaurace pak má i příjemnou terasu a zahrádku, kde se dobře sedí právě v tyto teplé letní dny a večery.

Součástí vybavení hotelu jsou pak i dvě sauny, možnost využití masáží a hlavně, super je, že tu půjčují i sportovní vybavení, takže nemusíte nic vozit s sebou. Půjčíte si tady kola, koloběžky, kajaky, paddleboardy, míče…

A co dělat v okolí? Možností je opravdu spoustu – my teď s dětmi chodili hlavně na procházky do lesa, kde bylo příjemně, nebo k rybníku…

Je to odtud kousek na všechna má oblíbená místa zde – třeba na Blatiny, do pražírny kávy Hofr, k Milovskému rybníku, na Devět skal, za pár minut jste odtud i v Pohádkové vesničce u hotelu Podlesí, můžete zajet i do vyhlášeného Pekla Čertovina – tady jsem byla s děmi už 4x a pořád se rádi vracíme. :)

Zkrátka, za mě bylo v tomto hotelu naprosto ideální ubytování, vhodné pro všechny členy rodiny. Máte moje doporučení! ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie! ;)

Rodinný hotel Pod Bílou skálou najdete na adrese Moravské Křižánky 41, Křižánky.

ODKAZ: RODINNÝ HOTEL POD BÍLOU SKÁLOU / web
ODKAZ: RODINNÝ HOTEL POD BÍLOU SKÁLOU / facebook