Inspirace a slevy z obchodu Original Marines ve Vaňkovce!

Maminky, po delší době opět nějaká ta inspirace pro vás a vaše děti! Sháníte hezké oblečení, navíc teď za super ceny? Stavte se mrknout do obchůdku Original Marines ve Vaňkovce! Stále je tu z čeho vybírat a navíc, probíhají tu velké letní slevy a výprodeje! Víc v následujícím článku!

Značka Original Marines mě zatím nikdy nezklamala, a to už v obchodě této značky pro své dva kluky nakupuji dlouho, vlastně od jejich narození. Líbí se mi, že je toto oblečení krásně barevné, často s motivy oblíbených postaviček z pohádek a hlavně, je také kvalitní – což je právě pro dětskou módu docela zásadní (však maminky jistě chápete, o čem mluvím ;).

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka, ve spodním patře a je to tu skvěle zásobené – obléknete tady děti doslova od hlavy až po paty, a to jak malá miminka, tak i starší děti.

Aktuálně je tady stále krásná letní kolekce, kterou jsem vám představila ve svém starším článku ZDE – a je stále z čeho vybírat!

A jak jsem už napsala v úvodu, aktuálně tu probíhají velké letní slevy a výprodeje, takže mnoho těch krásných věcí tu teď koupíte za mnohem lepší ceny, což se rozhodně vyplatí se sem zajít minimálně mrknout. ;)

Výše slev je stanovena dle toho, kolik kusů si koupíte a taková sleve 70% při koupi 20 kusů, to už je fakt hodně super! ;)

A mimochodem, kdo z vás neplánuje nákup tolika kusů, může rovnou počítat se slevou na kraťasy a tílka – 60% a se slevou na trička 50%, a to hned u nákupu jednoho kusu!
Výborně pak vychazí třeba koupě setu: tílko a kraťasy – cena cca 299 po slevě komplet.

Já jsem vám tu nedávno pro inspiraci opět spoustu krásných věcí nafotila – ať máte hezky přehled a vidíte, co přesně můžete „ulovit“!

Fotky jsem seřadila podle věku a pohlaví – mrkněte! ;)

PRO MIMINKA A BATOLATA:

PRO HOLČIČKY:

PRO KLUKY:

Tak co říkáte, paráda, že? Vyražte se sem podívat, stojí to za to! ;)

Na spoustu fotek z aktuální nabídky obchůdku Original Marines mrkněte také do fotogalerie. ;)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram