Módní inspirace pro dámy i pány z butiku ELISEN

Dnes to bude opět o módě – mám pro vás inspiraci z butiku ELISEN, který najdete v komplexu Spielberk Office Center na Holandské. Mají tu moc hezkou, sportovně – elegantní módu pro dámy i pány! A pozor – dnes mám tipy na krásné outfity nejen pro vás, holky, ale i pro muže – spolu se mnou se totiž fotil i Jiří „Denisa“ Procházka, český bojovník smíšených bojových umění. Takže – mrkněte na fotky v článku, věřím, že se vám budou líbit! ;)

O butiku ELISEN jsem vám na blogu už jednou psala – jestli vám můj článek utekl, můžete si ho přečíst ZDE. Pokud dáváte přednost sportovně – elegantní módě, tady jste rozhodně na správném místě, mají tu opravdu moc hezké a kvalitní věci.

Co přesně v butiku ELISEN najdete? 

Co se značek týká, tak tu koupíte oblečení od brandů CAMP DAVID, SOCCX, HELLY HANSEN, CARS JEANS – věřím, že mnohé z nich budete jistě dobře znát – například Helly Hansen se ve světě sportovní módy řadí k oblíbeným stálicím. :)

Mimochodem, také džíny od CARS JEANS jsou super! Tentokrát jsem jich tu vyzkoušela rovnou několik a byla jsem doslova nadšená, tyto džíny perfektně sedí, mají v sobě hodně elastanu, takže jsou pružné, výborně se v nich pohybuje a mimo to, dokáží vám také dobře vytvarovat postavu, obzvláště zadeček. ;)

Aktuálně je butik ELISEN stále velice dobře zásobený, a to jak vyloženě letní módou, tak tu najdete i teplejší kousky, třeba vesty, trička s dlouhým rukávem a nebo i pletené věci od jedné velmi zajímavé značky, tu vám ale představím až v článku později, až se trochu ochladí. ;)

A pozor – na celou řadu věcí tu platí také zajímavé slevy, takže tu teď můžete nakoupit i mnohem výhodněji.

Já jsem vám tu celou řadu outfitů nafotila opět přímo na sobě, ať máte přehled a vidíte, jak tyto věci vypadají ve své reálné podobě.

Ovšem – tentokrát nezklamu ani pány! Protože, i pro vás, pánové, mám inspiraci – a pozor, outfity oblékl a nechal se nafotit opravdu jeden výjimečný muž, Jiří „Denisa“ Procházka, český bojovník smíšených bojových umění.

Jeho jméno vám určitě nebude cizí, Jiří je šampion japonské organizace Rizin Fighting Federation v polotěžké váze. Mezi jeho další úspěchy patří zisk titulu organizace GCF v roce 2013.

Kromě toho má Jirka i svůj vlastní eshop s oblečením, BJP STORE – když si zde něco objednáte, můžete si to pak vyzvednout také právě v butiku ELISEN na Holandské. ;)

Na víc fotek z butiku ELISEN mrkněte také do fotogalerie. ;)

A pozor – ELISEN má i eshop, viz odkaz níže. ;) Ale zajděte se na to všechno mrknout na vlastní oči, stojí to za to!

Butik Elisen najdete v Brně na Holandské 878/2, pokud pojedete autem, můžete vjet přímo do komplexu, kde máte parkování na 30 minut zdarma, parkovat se pak dá i u Hornbachu.

ODKAZ: BUTIK ELISEN / web, eshop

ODKAZ: BUTIK ELISEN / facebook