Tip pro krásné dny – relax zóna v hotelu Santon u přehrady!

Během léta vám často přináším mnohé tipy, jak si právě krásné, prosluněné letní dny v Brně zpříjemnit. Věřím, že oceníte doporučení, kde v Brně to zkrátka v létě stojí za to! A věřte, právě takových míst je spoustu a vsadím se, že ne o všech víte. ;) Třeba i o nové, krásné relaxační zóně, kterou najdete na terase hotelu Santon, přímo u Brněnské přehrady. Ta je otevřená veřejnosti a věřte, dokonale si tady odpočinete! Byla jsem to zde nedávno omrknout – a mám pro vás malou reportáž… ;)

Zcela upřímně, já sama dávám ve svém volném čase přednost takovým místům, kde mám klid a kde tak trochu uniknu tomu hektickému životu ve městě. Zkrátka, mám ráda určité soukromí a třeba i pohodu potřebnou k tomu, abych si přečetla knížku, nebo – i usnula.  :)

Těch míst, kde se v Brně během léta můžete v klidu opalovat, osvěžit se a užívat si pohodu v přírodě, opravdu už moc není – ale o jednom zajímavém jsem se nedávno dozvěděla. A vyrazila jsem ho také omrknout. ;)

Oreo Resort Santon – hotel, který najdete přímo u Brněnské přehrady, vám určitě nemusím představovat. Je tady božský klid, pohoda a vůbec, tento hotel svým hostům – ubytovaným a také neubytovaným – nabízí opravdu pestrou škálu služeb, o kterých je dobré minimálně vědět.

A na rovinu, i já jsem nevěděla, jak moc fajn to tady je – můžete tu strávit opravdu pohodový den, odpoledne, nebo i jen pár hodin.

Kromě skvěle vybaveného wellness, bazénu, saun…tu nyní nově můžete využívat také „relax zónu“ – prostor ideální pro odpočinek, opalování se, zkrátka, je to zde v první řadě o naprosté pohodě. A také soukromí, což věřím, rozhodně oceníte.

Tuto novou relaxační zónu najdete v jednom z horních pater, přímo u restaurace, jejíž zahrádka na relax zónu také navazuje.

Co přesně relax zóna nabízí?
Je to opravdu komfortní, designové prostředí a není určené pouze pro hotelové hosty!

V rámci vstupu do relax zóny dostanete v místním wellness centru k dispozici osušku a poukaz na jeden z letních signature koktejlů, který vás dokonale osvěží a vy si to zde tak opravdu perfektně užijete. ;)

Je tu mnoho lehátek a míst k ležení, je jen na vás, které si vyberete. A opravdu – ten klid! 

Navíc, je tu k dispozici také sprcha, kterou můžete využít pro zchlazení v opravdu horkých dnech.

Co je také super – tak právě blízkost zmiňované restaurace! Můžete si sem zajít na oběd, večeři, nebo si jen objednáte nějaký drink, míchaný koktejl, ledovou kávu…

A vaří tady opravdu skvěle, byla jsem tu na obědě a jídlo perfektní! Upřímně – vůbec jsem netušila, že tu takto hezká restaurace s výbornou nabídkou je. O té vám ale napíšu určitě ještě někdy příště, zaslouží si to. ;)

Novou relax zónu určitě vyzkoušejte, dokud to počasí dovolí! Stojí to za to! ;)

ODKAZ: OREA RESORT SANTON / web
ODKAZ: OREA RESORT SANTON / facebook

ODKAZ: OREA HOTELS / instagram