Pozvánka: Historické odpoledne v areálu U Mravence Lesíka

Mám pro vás pozvánku na další zajímavou akci, ideální pro celou rodinu, která se bude navíc konat v přírodě, v překrásném areálu U Mravence Lesíka. Jedná se o Historické odpoledne, které tu bude již 24. srpna. Věřím, že by vás právě taková akce mohla zaujmout! Víc v dnešním článku! ;)

O brněnském areálu U Mravence Lesíka jsem vám na blogu již několikrát psala – pokud nevíte, o jak zajímavý a unikátní přírodní prostor se jedná, mrkněte na můj starší článek – ZDE.

Právě v tomto areálu se konají i mnohé akce, vhodné pro celou rodinu. Tyto akce jsou i skvělou příležitostí si celý areál prohlédnout, užít si tu fajn chvíle, obklopeni panenskou přírodou.

Nejblžší akcí, která tu proběhne, bude Historické odpoledne – a to již 24. srpna.

Na co se můžete těšit?
Opět je pro vás připravený bohatý program, který pobaví nejen děti, ale i dospělé.
Nebude chybět trh lidových řemesel, nebo šermířské vystoupení skupiny Lupus albus. Za pozornost pak rozhodně stojí i ochutnávka dobového jídla ze 14. století a také, dobová hudba!

Děti pak potěší středověké hry a soutěže, nebo řemeslné dílničky – ty jsou samozřejmě určené také pro dospělé. Mimochodem – uvidíte zde také ukázku dravých ptáků, které si zájemci mohou vzít na ruku.

Tak co říkáte? Já věřím, že tato akce bude rozhodně stát za to – více se o ní dozvíte také na události na Facebooku.

Areál U Mravence Lesíka najdete v Brně-Řečkovicích, v bývalém areálu muničních skladů, na konci ulice Terezy Novákové.

ODKAZ: LESY MB / AREÁL U MRAVENCE LESÍKA – web
ODKAZ: LESY MB – facebook
ODKAZ: LESY MB – instagram