Tip na příjemné ubytování pro celou rodinu – na Vysočině!

Mnoho z vás mi často píše o tipy na příjemné ubytování, pro celou rodinu, v lokalitě, kde můžete něco zažít, vidět, poznat, zkrátka, kde se nudit nebudete…  A tak dnes s jedním takovým tipem přicházím! Na Vysočině, kam každoročně moc ráda s dětmi jezdím, jsem objevila jeden hezký a útulný hotel, kam se sama chystám. A tak se s vámi o toto doporučení podělím, protože právě tento Rodinný hotel Pod Bílou skálou je na skvělém místě – v Křižánkách na Vysočině, kde je v okolí tolik vyžití a možností, co dělat! A to pro všechny členy rodiny… O všem vám napíšu v následujícím článku. ;)

Na Vysočinu, konkrétně do míst kolem Devíti skal, jezdím s dětmi každý rok, obvykle na jaře, nebo v létě. Máme to tady rádi, je tu krásná příroda, spoustu příležitostí k vyžití a hlavně, z Brna jste tu za chvíli.

Troufám si říct, že tuto lokalitu znám už poměrně dobře, ovšem, co se týká právě možností ubytování, neměla jsem doposud moc tipů, které bych vám doporučila. Až letos jsem tu objevila hezký, zrekonstruovaná penzion – Rodinný hotel Pod Bílou skálou v Křižánkách.

Právě v Křižánkách má moje kamarádka chalupu, s dětmi ji zde navštěvuji a i o od ní jsem slyšela právě na tento penzion kladné doporučení, a to i v souvislosti s restaurací, kde skvěle vaří.

A tak jsem se rozhodla, že právě letos s dětmi vyrazím sem – do Rodinného hotelu Pod Bílou skálou. Je na krásném místě a hlavně, je to odtud kousek na má oblíbená místa – třeba na Blatiny, do pražírny kávy Hofr, nebo jízdárny s koňmi, za pár minut jste odtud i v Pohádkové vesničce u hotelu Podlesí, můžete zajet i do vyhlášeného Pekla Čertovina – tady jsem byla s děmi už 4x a pořád se rádi vracíme. :)

Zkrátka, právě v této lokalitě je opravdu co dělat – samozřejmě musím zmínit také cyklo výlety, pěší turistiku, houbaření ve zdejších krásných lesích, procházky kolem milovského rybníka, v zimě pak běžky, lyžování…

Zpátky ale k Rodinnému hotelu Pod Bílou skálou – je kompletně zrekonstruovaný a ubytovat se tady můžete v nově zařízených pokojích. 

Vyhlášená je i místní restaurace – mimochodem, když budete mít cestu okolo, vyplatí se sem také zajet na oběd, nebo jen tak posedět s něčím dobrým, vaří tady skvěle, kladou důraz na čerstvé suroviny, které berou primárně od místních dodavatelů.

Součástí vybavení hotelu jsou pak i dvě sauny, možnost využití masáží, určitě oceníte i dvě venkovní zahrádky…

… a hlavně, super je, že tu půjčují i sportovní vybavení, takže nemusíte nic vozit s sebou. Půjčíte si tady kola, koloběžky, kajaky, paddleboardy, míče…

Pro děti je tu k dispozici vnitřní dětský koutek (my, rodiče, toto rozhodně velice oceníme, že? ;), venku pak je pro děti hříště s prolézačkami a houpačkami.

Zkrátka, Rodinný hotel Pod Bílou skálou je pro dovolenou, nebo i víkend na Vysočině, jako dělaný! Já se sem už brzo vypravím a nemůžu se dočkat. :) Určitě vám pak napíšu dojmy – a přidám i tipy, co si v této nádherné lokalitě rozhodně nenechat ujít. ;)

Rodinný hotel Pd Bílou skálou najdete na adrese Moravské Křižánky 41, Křižánky.

ODKAZ: RODINNÝ HOTEL POD BÍLOU SKÁLOU / web
ODKAZ: RODINNÝ HOTEL POD BÍLOU SKÁLOU / facebook