Nádherné novinky v obchodě CASA MIA v interiérovém centrum SOHO

Dnes mám pro vás pestrou inspiraci na krásný a stylový nábytek (i ten pro venkovní užití), doplňky a dekorace z brněnského obchodu Casa Mia, který najdete v interiérovém centru Soho. Mají tu spoustu novinek a musím říct, stojí opravdu za pozornost! Přesvědčíte se v následujícím článku se spoustou fotek… :)
Pokud sháníte krásný, originální, designově výjimečný nábytek, nebo dekorace, doplňky, umělé květiny, je právě obchod Casa Mia tím pravým místem, kde určitě něco hezkého objevíte. V tomto rozlohou opravdu velkém obchodě je stále z čeho vybírat a nyní tu mají tolik úžasných novinek!
Já jsem se sem před pár dny stavila a spoustu těch krásných věcí jsem vám nafotila pro inspiraci, ať máte přehled – a třeba vás něco zajímavého osloví a bude se to hodit právě k vám domů. ;)
Jak jsem zmínila, je tu teď aktuálně mnoho novinek! Jednou z nich je i překrásný venkovní nábytek určený na zahradu, terasu, nebo balkon.
Jedná se o nábytek vyráběný z teakového dřeva na Jávě – a jde opravdu o špičkovou kvalitu materiálu. A nejen to! Tento nábytek je designově úžasný – mají tu spoustu druhů stolů, židlí, lehátek, ale i dalšího doplňkového zahradního nábytku – můžete si tu vybrat celý hotový set.
Tyto věci mají díky své kvalitě a použitému materiálu dlouhou životnost, takže si můžete být jistí, že vám doma dlouho vydrží v perfektním stavu.
Dále mají v obchodě Casa Mia nové nádherné stoly a židle – opět se jedná o jedinečné a designově dokonalé kousky, na které jinde v Brně nenarazíte. Tento nábytek je dovážen z tropických zemí, které jsou domovinou dřeva teak a mango, ze kterého se tyto věci vyrábí.
Za pozornost pak stojí i dekorace a doplňky od holandské značky PTMD – mají neskutečný výběr, v mnoha designech, barvách, použitých materiálech… rozhodně není problém si něco hezkého vybrat, co se bude hodit právě k vám domů.
Pokud sháníte sedací soupravy – i ty tu najdete. Jedná se o belgické sedací soupravy a můžete si je nechat sestavit a vyrobit na míru, což taky třeba oceníte.
Zkrátka, za mě je právě obchod Casa Mia tím NEJ v Brně, co se týká designového nábytku, doplňků a dalších krásných věcí, které vám udělají domov hezčí a útulnější. Zastavte se sem podívat, opravdu to stojí za to! ;)
Spoustu krásných dekorací, doplňků, nábytků…z obchodu CASA MIA si prohlédntě také ve fotogalerii.

ODKAZ: CASA MIA / web

ODKAZ: CASA MIA / facebook

ODKAZ: CASA MIA / instagram

Obchod a showroom Casa Mia najdete v interiérovém centru SOHO, v Brně, u nákupního centra Olympia.