Soutěž o tříchodové menu pro dvě osoby s lahví šampaňského v restauraci hotelu Santon

Mám pro vás opět zajímavou soutěž, ve které můžete vyhrát tříchodové menu pro dvě osoby, s lahví šampaňského, v restauraci hotelu Santon, který jistě znáte z Brněnské přehlady. A právě tato restaurace zde „hledá nové jméno“! To bude právě i předmětem mojí soutěže – v rámci soutěžní otázky budete posílat vaše návrhy, jak by se právě tato restaurace mohla jmenovat. ;) Více k soutěži v článku…

Jak jsem vám již psala, hotel Santon prochází postupnou rekonstrukcí – ty prostory, které jsou zde již zrekonstruované, opravdu neuvěřitelně prokoukly, o čemž jsem se měla možnost i na vlastní oči přesvědčit. I pokoje, které budou opravdu zcela nové, jsou úžasné!

Kompletně budou pokoje zrekonstruované již letos na Velikonoce, mimochodem, hotel Santon si také rekonstrukcí zvýší svou kategorii, ze *** na ****. ;)

Pro hosty a návštěvníky je v tomto hotelu k dispozici příjemné wellness, sauny, bazén, za pozornost stojí i restaurace, kde opravdu skvěle vaří. Byla jsem tu na obědě a musím říct, že jsem byla z úrovně jídel doslova nadšená! Navíc, k restauraci patří krásná terasa, která nabízí perfektní výhled na přehradu a její okolí.

A právě vylepšení v rámci probíhající rekonstrukce se zde dotkne i restaurace a hlavně, právě i terasy. Těšit se zde můžete na stylové posezení s krásným výhledem a také na již hotovou „beach zone“ (o té jsem vám také již psala) – letos se tu také můžete těsit na menší relaxační bazének. ;)

Zpátky ale k soutěži! Pro restauraci hotelu Santon se totiž hledá NOVÉ JMÉNO! A my budeme moc rádi za návrhy a tipy právě od VÁS, čtenářů mého blogu!

A nyní k soutěži – JAK SOUTĚŽIT?

Soutěž probíhá na Facebooku blogu Cool Brno Blog – pod tímto odkazem.

Pravidla soutěže:

  1. like soutěžnímu příspěvku na Facebooku Cool Brno Blog
  2. sledujte profily @coolbrnoblog a @orearesortsanton
  3. do komentářů pod příspěvek napište, jak by se podle vás MOHLA JMENOVAT NOVÁ RESTAURACE V HOTELU SANTON!

SOUTĚŽ vyhlásím 9. března.

ODKAZ: OREA RESORT SANTON / web
ODKAZ: OREA RESORT SANTON / facebook

ODKAZ: OREA HOTELS / instagram