Orea resort Santon se představuje v nové podobě!

Hotel Santon u Brněnské přehrady jistě všichni dobře znáte – je zde už hezkých pár let, v krásném prostředí, uprostřed přírody, s přímým výhledem právě na vodní plochu přehrady. Ovšem, určitě nevíte, že tento hotel prochází postupnou rekonstrukcí! Pro hosty a návštěvníky je tu k dispozici příjemné wellness, sauny, bazén, za pozornost stojí i restaurace, kde opravdu skvěle vaří (za sebe mohu doporučit) a rekonstrukcí prochází také pokoje hotelu. Víc v dnešním článku!

Musím uznat, že nově zrekonstruované prostory hotelu Santon u Brněnské přehrady mě moc mile překvapily. Měla jsem možnost vidět wellness, byla jsem tu na obědě v restauraci – vaří tu opravdu výborně a když je hezky, můžete posedět na příjemné zahrádce, s božským výhledem na přehradu.

Nedávno jsem se byla podívat také na ukázkový pokoj, který již prošel rekonstrukcí a vypadá perfektně! Postupnou rekonstrukcí tu projdu všechny pokoje – kompletně budou hotové na jaře 2020. A jsem si jistá, že se hostům budou líbit!

Nemyslete, že k ubytování je hotel vhodný jen pro „mimobrěnské hosty“. Když jsem prostory viděla, včetně nového, krásného pokoje, dokázala bych si tu představit strávit třeba fajn víkend. V klidu, přírodě, se skvělými službami, ve wellness… Proč ne? ;)

Aktuálně hotel nabízí 107 dvoulůžkových pokojů, 3 apartmá, 2 rodinné pokoje a 1 pokoj pro handicapované hosty. Ovšem rekonstrukcí, kterou postupně prochází celé prostory tohoto hotelu, se počet pokojů ještě o něco zvýší.

První z pokojů „v novém kabátě“ je tu už připraven, coby ukázkový – měla jsem tak možnost vidět, v jakém duchu  budou pokoje vypadat. A myslím, že se design náramně povedl – však posuďte sami, dle fotek v tomto článku i ve fotogalerii pod ním.

Pokoje jsou navrhnuty v čistém, svěžím, vzdušném stylu, z něhož jsou patrné prvky moře – stěny zdobí tapety s korály, které jsou i na přehozu postele.

Moc se mi líbily i jednoduché doplňky, třeba noční stolky u postele vyrobené z kmene stromu.

Šatna je ve stylu „open space“, tak, jak je tomu v hotelových pokojích moderním zvykem. V každém z pokojů pak nebude chybět klimatizace, televize, telefon a samozřejmě i minibar.

Postel je prostorná a hlavně komfortní – je na ní vysoce kvalitní matrace, takže se hostům bude rozhodně dobře spát. ;)

Rekonstrukcí prošla rovněž koupelna, v modro-bílém designu, který má opět evokovat mořský styl.

Jak se vám nový design pokoje v hotelu Santon líbí? Brno bude mít brzy další krásný hotel, navíc v úžasném prostředí, který bude stát za to navštívit. Hotel Santon si také rekonstrukcí zvýší svou kategorii, ze *** na ****. ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: OREA RESORT SANTON / web
ODKAZ: OREA RESORT SANTON / facebook

ODKAZ: OREA HOTELS / instagram