SOUTĚŽ O 3 POUKAZY NA KOMPLEXNÍ VYŠETŘENÍ ZRAKU NA KLINICE NEOVIZE – vyhlášení vítězů

Kdo z vás vyhraje 3 poukazy na komplexní vyšetření zraku oční klinice Neovize? Je tu vyhlášení mé další soutěže! :)

Toto komplexní vyšetření zraku jsem na klinice Neovize podstoupila i já – více v mé reportáži na blogu, ZDE. Vyšetření jsem zde absolvovala z preventivních důvodů – přece jen, oči jsem si takto odborně nenechala vyšetřit snad nikdy v životě.
Komplexní vyšetření zraku je na klinice Neovize skutečně velice podrobné a důkladné, což na jiných klinikách nebývá pravidlem.

3 z vás mohli v mé soutěži vyhrát poukazy právě na toto komplexní vyšetření zraku. 
V soutěžní otázce jsem se vás ptala  PROČ BYSTE SE RÁDI ZBAVILI BRÝLÍ? Více pak k pravidlům soutěže ZDE.

Vybrala jsem tyto 3 zajímavé odpovědi a 3 výherce:

PATRIK MODER
Dobrý den vím, že je to nezvyklé, ale v soutěži s klinikou Neovize, bych nechtěl soutěžit za sebe. Tuto soutěž bych si přál vyhrát pro svou přítelkyni, je to úžasná žena, ale pořád je to jen žena a je velice nerozhodná, takže i když jsme téma laserové operace očí častokrát probírali, tak se mi nepodařilo přesvědčit ji k činům. Trošku doufám, že kdyby se mi podařilo vyhrát poukaz na komplexní vyšetření, tak by jak se říká: ,,neměla kam uhnout“ a tento zákrok by se stal reálnějším. Přeci jen kontaktní čočky jsou sice skvělou věcí, ale jejich každodenní aplikace a nemožnost otevřít oči pod vodou je trošku vadou na kráse.

PETRA VANÍČKOVÁ
Dobry den, bryle nosim od skolnich let. Vzdy jsem rikala, ze mi slusi a o operaci jsem neuvazovala. Hlavni duvod ale je, ze se moc bojim…predstava, ze se mi nekdobude “rypat” v oku? Brr…Tak snad by mi tento muj strach byli na klinice schopni zahnat a ja se konecne mohl na svet podivat bez bryli.

PETRA MĚŠŤÁNKOVÁ
Dobry den, rada bych zkusila sve stesti a zucastnila se souteze o vysetreni zraku na klinice NeoVize. Predevsim proto, ze v soucasne dobe je to u me velice aktualni  Jsem maminkou dvou malych deti, mladsiho syna jsem prestala kojit, a tak bych si rada splnila svuj sen. Jen se stale rozhoduji, komu sve oci sverim. Nosim bryle ci cocky od svych 13ti let, tedy temer uz 18let. A proc bych se rada zbavila bryli? Protoze by se mi tim splnil dlouhodoby sen, a to probudit se rano, pripadne i v noci napriklad k detem, a nemuset hledat bryle, rada bych se divala na svet bez cocek ci bez bryli  Po tolika letech rozmlzeneho videni, kvuli kratkozrakosti 4 dioptrií, by to byla proste parada

Výherci, gratuluji, ozvu se Vám do zpráv ohledně Vaší výhry!