Soutěž o 3 poukazy na komplexní vyšetření zraku na klinice NEOVIZE!

Zvažujete nad laserovým odstraněním dioptrií, nebo byste si rádi nechali odborně vyšetřit zrak? Pak mám pro vás dnes jednu velice zajímavou soutěž, kterou vám přináším ve spolupráci s brněnskou oční klinikou Neovize! Můžete totiž vyhrát 3 poukazy, a to právě na komplexní vyšetření zraku! Dozvíte se tak, zda je pro vás bezbolestná operace odstranění dioptrií vhodná a také, zjistíte, jak na tom váš zrak je! 

Toto komplexní vyšetření zraku jsem na klinice Neovize podstoupila i já – více v mé reportáži na blogu, ZDE. Vyšetření jsem zde absolvovala z preventivních důvodů – přece jen, oči jsem si takto odborně nenechala vyšetřit snad nikdy v životě.
Komplexní vyšetření zraku je na klinice Neovize skutečně velice podrobné a důkladné, což na jiných klinikách nebývá pravidlem.

Pokud se tu rozhodnete podstoupit odstranění dioptrií, opravdu poctivě a hloubkově vás tu vyšetří. Na vyšetření si tu proto připravte více času – oproti jiným očním klinikám, kde vyšetření probíhá maximálně hodinu, vás tu vyšetřují i tři hodiny, či více.
Pacienty tu neoperují za každou cenu – může se stát, že pro někoho, kdo se chce zbavit dioptrií, nakonec laserová operace není vůbec vhodná, proto je vyšetřování tak důkladné. Nicméně, i když není vhodná laserová operace, může být indikován nitrooční zákrok s výměnou čočky –  najdou tu to správné řešní pro každého.

Oční klinika Neovize se zaměřuje zejména na ambulatní odstranění dioptrií, ale nejen na to – poskytují zde péči v širokém spektru, zahrnující jednak zmiňované operace dioptrických vad, šedého zákalu, sítnice, keratokonu či plastické operace horních víček, ale i odborná oční vyšetření a preventivní prohlídky.

Pojďme ale k avizované soutěži!

3 z vás mohou vyhrát poukaz na komplexní vyšetření zraku na klinice Neovize.

Jak soutěžit?
1. LIKE FB PROFILU COOL BRNO BLOG
2. LIKE FB PROFILU NEOVIZE 
3. napište, PROČ BYSTE SE RÁDI ZBAVILI BRÝLÍ?
Své odpovědi pište do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na email info@coolbrnoblog.cz

Oční kliniku NeoVize najdete v brněnské poliklinice Viniční, v 1. patře.

ODKAZ: NEOVIZE / web
ODKAZ: NEOVIZE / facebook