Reportáž: léto v Augustiniánském domě v Luhačovicích

Dnes má pro vás jeden osobní tip – pokud hledáte, kde strávit pár hezkých dnů, v létě, věřím, že by vás mohla právě tato moje reportáž oslovit… :) Strávila jsem krásný letní víkend ve wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích a řeknu vám, teď, v létě, je tady obzvlášť krásně. Navíc – pro hosty tu je během léta mnoho nových, skvělých služeb, díky kterým si to zde užijete…ještě víc! :)

Do wellness & spa hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích jezdím pravidelně, už několik let a myslím, že se mi právě toto místo snad nikdy neomrzí… :) Vždy si tady maximálně odpočinu a celkově se pozitivně naladím. Nemá to tady zkrátka chybu – a to ve všech směrech. :)

Ovšem, právě teď, v létě, sem jezdí snad nejraději. Můžete si tu totiž užívat i nádhernou zahradu, snídáte, nebo večeříte venku, relaxovat můžete i v kouzelném altánku…a to prostředí, to je tady absolutně TOP! Doladěné do posledního detailu, designově nádherné. Ať už se jedná o interiér, nebo exteriér hotelu, na každém kroku se můžete zastavit a těšit se tou krásou. A mimochodem – můžete se tu také inspirovat, jak krásně se dá vytvořit design prostor… ;)

Jak jsem nastínila v úvodu, právě pro letní období tu mají připraveno pro hosty mnoho nových služeb, nabídek a výhod, díky kterým si tu můžete prázdninové dny užít ještě lépe.

Každou prázdninovou středu a sobotu vás zde čeká grilování formou rautu na venkovní terase, navíc s doprovodem živé hudby. A místní speciality, i ty z grilu, můžu potvrdit, že jsou naprosto vynikající! :) Mimochodem, pro letní období je zde i nové menu, s využitím sezónních a velice kvalitních surovin. Vychutnáte si i skvělé letní koktejly a domácí limonády!

Letní grilování s živou hudbou je zde nejen v rámci pobytů, ale platí i pro neubytované hosty – takže pokud byste si rádi udělali jen jednodenní výlet, s jedinečným gurmánským zážitkem, stojí to rozhodně za to! A menu, které vás tu v rámci grilování čeká, zní rozhodně velice lákavě – navíc, dle mého názoru je za skvělou cenu! Více mrkněte ZDE.

Zdejší gastronomie je skutečně skvělá – jídla jsou nejen vynikající, ale i dokonalá od pohledu. A pokud si chcete zdejší výbornou kuchyni vychutnat a užít co nejlépe, doporučuji vyzkoušet nabízený Gurmánský pobyt! V rámci tohoto pobytu vás čeká celá řada delikates – ať už hned, po vašem příjezdu, nebo v rámci několikachodových večeří, kdy ochutnáte mnoho jídel… :)

Nudit se tu také rozhodně nebudete – ráno si zacvičíte jógu na hotelové terase, můžete využít vyžití sportovního areálu LuhaPark (minigolf, tenis…) a samozřejmě – pro letní období jsou zde vytvořené i speciální, letní procedury a rituály!

Zkrátka – osobně vám pobyt, nebo i jednodenní výlet do Luhačovič, do Augustiniánského domu, vřele doporučuji – věřím, že tu budete nadšení, stejně, jako já! :)

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / web
ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM / facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE / web / eshop